Connect with us
Raluca Olaru și Cuza, din nou împreună. Au decis să mai dea o șansă iubirii lor

Vedete

Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună. Au decis să mai dea o șansă iubirii lor

Ramona Olaru și Cuza trăiesc o iubire cu năbădăi de mai bine de un an, timp în care s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori. Deși s-au atacat de multe ori în mediul online și și-au aruncat săgeți unul altuia, se pare că încă mai există sentimente și nu pot sta departe unul de celălalt. Recent, cei doi au fost surprinși împreună, demonstrând că vor să mai dea o șansă iubirii lor.

Ramona Olaru și Cuza au fost surprinși împreună

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea târziu formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi se iubesc de mai bine de un an, însă relația lor este una dificilă, presărată cu multe certuri, despărțiri și împăcări. Deși după fiecare separare par hotărâți și susțin că totul s-a terminat, decid să mai dea o șansă iubirii lor și demonstrează că nu pot trăi unul fără celălalt.

De aproximativ o lună, cei doi erau din nou despărțiți și susțineau, ca de fiecare dată, că nu mai există cale de împăcare. Frumoasa asistentă TV nu a ezitat nici de data aceasta să posteze mai multe mesaje dure, cu trimitere la Cuza, așa cum face de fiecare dată când se desparte de el. Blondina a declarat de mai multe ori că este dezamăgită de oamenii pe care i-a avut în viața ei, iar despre Cuza spunea că era mult prea posesiv și gelos, motiv care le-ar fi provocat ruptura.

Când nimeni nu se mai aștepta la împăcare, se pare că lucrurile s-au schimbat. Cei doi nu au putut sta prea mult departe unul de altul și au decis să mai încerce încă o dată. Împăcarea nu a fost anunțată în mod oficial, deoarece îndrăgostiții nu au publicat împreună fotografii sau filmulețe, așa cum obișnuiau să facă. Cei doi au fost surprinși ieșind dintr-un centru comercial și au mers către mașină. Acolo au savurat plini de voie bună și poftă o păjitură, după care s-au întins și la o cafea și o țigară.

În urmă cu câteva luni, Cuza declara că o va implica și pe iubita lui în proiectele pe care le pregătește cu ceilalți colegi, însă totul depinde de cum vor evolua lucrurile între ei. Fanii cu siguranță așteaptă un semn din partea amorezilor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top