Connect with us
Cristian Boureanu

Vedete

Raportul IML în cazul lui Cristian Boureanu a fost făcut public. Ce spun medicii

Raportul IML în cazul lui Cristan Boureanu a fost făcut public. Potrivit DC News, medicii legişti au concluzionat în acest raport că fostul deputat, Cristian Boureanu, are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

Rezultatul acestor investigații medicale prinse într-un raport preliminar vor ajunge pe masa procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 care vor evalua situația din punct de vedere juridic.

Citește și: Scandal-monstru cu Cristian Boureanu. Poliția nu a avut de ales și l-a…

Radiografii ale craniului, ale danturii, seturi complete de analize și examinări minuțioase ale fiecărei leziuni suferite au făcut parte din investigația medico-legală la care Cristian Boureanu a fost supus pe durata mai multor ore la IML.

Cristian Boureanu, în arest preventiv pentru 30 de zile

Fostul deputat a fost arestat pentru 30 de zile. El este acuzat de ultraj, după ce a fost implicat într-un scandal cu polițiști. Oamenii legii au oprit mașina în care se afla fostul deputat, iar acesta i-ar fi jignit și lovit.

2 Comments

2 Comments

  1. olescu marin

    2017-06-17T10:58:51+03:00 at 10:58

    auzi vb de ministru, ca bine i-a facut,pai ai sa ne batem in parte, cam asa suna vb tale ministru de interne, parca una din obligatiile politiei romane este si aceea de a preveni asemenea acte de bataie si mai ales in public, ministrule care esti, pai daca murea omu, era in legitima aparare, nu politistul, asta denota ca inca traim ca in ani 1980, te-a luat politia , te condamn, ce sa mai cercetez, sa mai investighez cazu, la zdup, 6 luni ca nu ai serviciu, bv stat roman, f.b9( este primul comentariu al meu)

  2. olescu marin

    2017-06-17T10:57:03+03:00 at 10:57

    auzi vb de ministru, ca bine i-a facut,pai ai sa ne batem in parte, cam asa suna vb tale ministru de interne, parca una din obligatiile politiei romane este si aceea de a preveni asemenea acte de bataie si mai ales in public, ministrule care esti, pai daca murea omu, era in legitima aparare, nu politistul, asta denota ca inca traim ca in ani 1980, te-a luat politia , te condamn, ce sa mai cercetez, sa mai investighez cazu, la zdup, 6 luni ca nu ai serviciu, bv stat roman, f.b.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top