Răsturnare de situație! Câți bani au găsit de fapt polițiștii în portofelul lui Răzvan Ciobanu

Ultimul update: vineri 10 mai 2019 18:45 Data publicării: vineri 10 mai 2019 18:45
Autor , în Vedete

Prietena cea mai bună a lui Răzvan Ciobanu a explicat că adevărul despre banii găsiți asupra acestuia, după accident, este altul decât ce s-a vehiculat!

S-au lansat multe ipoteze după accidentul în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu, cea mai vehiculată fiind aceea că fostul designer ar fi consumat substanțe interzise înainte să piardă controlul volanului.

Inclusiv analizele preliminare au scos asta la iveală. Evident, nu se exclude nici pista unei crime, iar dosarul anchetatorilor a adunat dovezi uluitoare, o susține chiar avocata Laura Vicol, cea mai bună prietenă a lui Ciobanu.

Bunica lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere! Ce s-a întâmplat la capela în care este depus trupul designerului

Bunica lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere! Ce s-a întâmplat la capela în care este depus trupul designerului

„În momentul în care am declarat şi declar, în continuare, că în acest moment nu se ştie absolut nimic despre rezultatele raportului toxicologic, chiar nu vorbesc prostii.Din anchetă şi din dosarul instrumentat de către procuror, nu s-a comunicat nicio informaţie.

Citește și: Iulia Albu, atac la Cătălin Botezatu. Scandal după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Cei de acolo, nici măcar pe surse, nu au dat nicio informaţie din dosar. Ce am văzut eu astăzi, în dosar, este… nu pot să spun sută la sută diferit. Dar, în mare parte, diferit de tot ceea ce s-a auzit la televizor, până în acest moment„, a spus prietena designerului.

Tot Laura Vicol este cea care vine să lămurească câți bani avea de fapt asupra lui Răzvan Ciobanu. S-a spus că acesta avea mari probleme financiare. Avocata susține că deși închisese atelierul, Răzvan semnase în continuare contracte de modă: „Răzvan avea bani la el. Nu avea nici mulţi şi nici puţini!„, spune Laura Vicol.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii