Connect with us
Răsturnare de situaţie în cazul lui Tavy Puştiu. Tânăra care l-a ucis nu ar fi fost soţia lui

Vedete

Răsturnare de situaţie în cazul lui Tavy Puştiu. Tânăra care l-a ucis nu ar fi fost soţia lui

Răsturnare de situație în cazul lui Tavy Puștiu, manelistul care și-a pierdut viața sâmbătă, într-un accident de tren lângă Ploiești. Se pare că tânara care conducea mașina izbită de garnitura de tren nu i-ar fi fost soție, ci doar iubită. Cel puțin asta susțin amicii celui care a trecut în neființă.

Mai mult, s-a zvonit și că cei doi divorțaseră, lucru infirmat, de asemenea, pe Facebook de prieteni comuni ai celor doi. ”Era prietenul meu. Nu-mi aduc aminte să fi fost căsătorit. Adică nu știu de unde s-a scos asta cu divorțul? Uitați-vă pe TikTok și pe fb, erau de nedespărțit, se iubeau, de unde certuri între ei, scandaluri”, a scris pe Facebook un amic al celui dispărut în tragicul accident feroviar de la Ploiești. ”Toți din familie știm, și apropiații, la fel! Se iubeau foarte mult, dar nu erau căsătoriți”, a completat o rudă a celui dispărut prematur.

În apărarea femeii care a produs accidentul, după ce nu s-a asigurat la trecerea căii ferate, a sărit o amică. ”Normal că acum se va da vina pe ea, întotdeauna trebuie să existe un vinovat. Dacă fata asta își va reveni, o să-i sară toți în cap. Nimeni nu o să se gândească prin ce va trece ea după ce va ieși din spital și va realiza că bărbatul ei este mort”, a scris aceasta.

Tavy Puștiu a murit sâmbătă, în accidentul de tren de la Ploiești

Manelistul Tavy Puștiu avea să moară sâmbătă, la scurt timp după ce mașina în care se afla, condusă de iubita lui, Monica, a fost lovită de tren, la Ploiești. Tânăra avea să ajungă la spital, în stare gravă, dar medicii au stabilizat-o.

În momentul impactului, Tavy asculta muzică și făcea un live. Mai mult, live-ul se oprește la câteva secunde după impact. Pe filmare se poate vedea cum Tavy îi atrage pentru câteva secunde atenția Monicăi de tren, dar era, deja, prea târziu. Imaginile sunt cutremurătoare. “Dar fata aia ce făcea? Amândoi sunt de vină. Se uitau în telefon, și el, și ea. Cu tigara, în mână și cu ochii, în telefon. Băi, fraților treziți-vă și luați în serios condusul pentru că se moare. Dumnezeu să-l ierte”, “Ferească Dumnezeu! Dar ea se asigură, din câte am observat. Dar cu s-a asigurat, numai ea știe. Păcat, băiatul și-a văzut moartea cu ochii”, “Dumnezeu să-l ierte și să întărească familia. Câteva secunde de neatenție l-au costat viața, păcat, era tânăr”, sunt câteva dintre comentariile de pe Youtube, la filmulețul cu teribilul accident.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

 1. Moldovan

  2020-08-20T10:11:57+03:00 at 10:11

  Daca nu santeti in stare sa punit bariere, puneti semnalizari luminoase.CRETINILOR.
  Un bec acolo selva viata unui om. Tara condusa de putregaiuri.

 2. Eduard Dracul

  2020-08-18T23:00:13+03:00 at 23:00

  Bun asa, la mai multi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top