Connect with us

Vedete

Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Laura Vicol: „Răzvan a făcut infarct înainte să intre pe acea bucată de drum”

Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu după ce ancheta a fost finalizată. Avocata designerului, Laura Vicol, a făcut dezvpluiri importante despre moartea lui Răzvan Ciobanu.

Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu s-a clasat și așa cum a promis, Laura Vicol a prezentat toate informațiile importante despre moartea regretatului designer. Avocata a declarat că ancheta s-a realizat într-un mod profesionist.

Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Laura Vicol: „Răzvan a făcut infarct”

Laura Vicol spune că Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie așa cum s-a speculat inițial, ci pe 28. Mai mult, avocata cu o experiență de 20 de ani în domeniu spune că Răzvan a făcut un infarct fix înainte de accident.

A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a mai declarat Laura Vicol, scrie STIRI TV.

Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Laura Vicol: „Răzvan a făcut infarct înainte să intre pe acea bucată de drum”

„Nu am spus niciodată ziua în care el a murit. Nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23:00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22:55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a declarat avocata creatorului de modă în cadrul unei emisiuni.

De-a lungul anchetei, Laura Vicol, spune că s-a gândit la tot felul de ipoteze.

„Și eu m-am gândit că poate cineva a fost în mașină, poate a sărit din mașină, poate a fost corpul amplasat acolo și omorât înainte în bătaie. La cum arăta Răzvan în momentul în care l-am îmbrăcat să-l pregătesc pentru coșciug și pentru aducerea în București, hainele nu s-au putut închide, din cauza coastelor rupte, fisurate. Corpul lui era făcut praf.”, a declarat Laura Vicol în cadrul unei emisiuni tv.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top