Connect with us

Vedete

Razboinicul Stefan de la “Exatlon”, EROUL zilei! Concurentul a adus punctul decisiv in meciul de aseara contra Faimosilor

Stefan, din Echipa Razboinicilor, poate fi declarat eroul zilei, fara dar si poate, dupa victoria de aseara de la “Exatlon”, cand Razboinicii i-au infrant pe Faimosi cu scorul de 10 la 7.

In varsta de doar 25 de ani, sportivul este as-ul din maneca echipei sale, cel care aduce de fiecare data puncte importante, chiar decisive, asa cum s-a intamplat si in jocul de aseara cand premiul dublu pus l-a bataie i-a motivate pe Razboinici sa dea totul in teren si sa lupte pana la ultima picatura de energie.

Participand frecvent la maratoane si practicand un sport mai putin cunoscut publicului din Romania, skandenberg, fiind declarat nu de putine ori campion, acesta s-a remarcat la “Exatlon” prin echilibru, abilitati de strateg, dovedindu-si forta si agilitatea in numeroasele dueluri cu membrii echibei Faimosilor.

O fractiune de secunda i-a fost de ajuns lui Stefan aseara, in duelul sportiv cu Catalin Cazacu, pentru a a duce victoria mult asteptata.

“Mi-am ascultat echipa, i-am auzit cand ma coordonau si m-am grabit sa dau cu piciorul in minge; astfel, am castigat! Am mizat pe totul sau nimic!”, a spus Stefan aseara.

Imaginile cu Stefan prabusit de bucurie si asaltat de imbratisarile coechipierilor sunt memorabile!

CITEȘTE ȘI: Detaliul pe care nu l-a observat nimeni pe pat! Cu cine a dormit Alex de la „Exatlon” în cameră

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top