Connect with us
Razvan Ciobanu murise înainte ca accidentul să se producă

Vedete

Razvan Ciobanu murise înainte ca accidentul să se producă

Luni, 29 aprilie 2019, Razvan Ciobanu a murit intr-un oribil accident de masina. Nu purta centura si a fost proiectat prin geamul din dreapta.

Cauza mortii Razvan Ciobanu. Ce au gasit medicii legisti la autopsie? La primele rezultate oficiale, acestia au aflat ce a dus la moartea creatorului de moda. Conform Libertatea, medicii legisti din Constanta sustin ca Razvan Ciobanu a suferit o puternica hemoragie la cap.

In continuare, autopsia este in derulare. Medicii fac teste pentru a stabili cu exactitate cauza mortii, ce substante ingerase Razvan Ciobanu si cauza mortii sale. Familia lui Razvan Ciobanu a ridicat trupul de la morga in jurul orei 12.00. Parintii lui au venit din Valcea si au asteptat de la 8 dimineata pana la ora 12.

Rezultatul necropsiei va fi publicat in cateva minute. „Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au transmis, luni, polițiștii constănțeni.

Cauza mortii Razvan Ciobanu
La Morga Cimitirului Central din Constanța a aparut si avocata Laura Vicol. Ea si Razvan Ciobanu erau prieteni buni inca din copilarie, de cand aveau 16 ani.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost ridicat de la morga din Constanta. Rudele creatorului de moda au venit dis-de-dimineata la morga unde trupul neinsufletit al fiului lor se afla. Au ajuns de la 8 dimineata, dar au asteptat o ora si 30 de minute dupa medicul legist.

Raportul legistilor pentru Razvan Ciobanu
Parintii lui Razvan Ciobanu au fost insotiti de un apropiat de-al lor. Acestia au venit tocmai din Valcea. Mama lui Razvan Ciobanu nu isi poate abtine lacrimile. Femeia a venit cu haine noi pentru a ridica trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu de la Morga Cimitirului Central.

Dupa efectuarea necropsiei, parintii pot lua trupul acasa. Conform prietenilor de-o viata, Razvan Ciobanu va avea trupul depus la o capela din Bucuresti. Prietenii si cei care au lucra cu creatorul de moda isi pot lua ramas bun de la el in Capitala.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top