Razvan Ciobanu murise înainte ca accidentul să se producă

Ultimul update: marți 30 aprilie 2019 14:57 Data publicării: marți 30 aprilie 2019 14:57
Autor , în Vedete

Luni, 29 aprilie 2019, Razvan Ciobanu a murit intr-un oribil accident de masina. Nu purta centura si a fost proiectat prin geamul din dreapta.

Cauza mortii Razvan Ciobanu. Ce au gasit medicii legisti la autopsie? La primele rezultate oficiale, acestia au aflat ce a dus la moartea creatorului de moda. Conform Libertatea, medicii legisti din Constanta sustin ca Razvan Ciobanu a suferit o puternica hemoragie la cap.

In continuare, autopsia este in derulare. Medicii fac teste pentru a stabili cu exactitate cauza mortii, ce substante ingerase Razvan Ciobanu si cauza mortii sale. Familia lui Razvan Ciobanu a ridicat trupul de la morga in jurul orei 12.00. Parintii lui au venit din Valcea si au asteptat de la 8 dimineata pana la ora 12.

Rezultatul necropsiei va fi publicat in cateva minute. „Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au transmis, luni, polițiștii constănțeni.

Cauza mortii Razvan Ciobanu
La Morga Cimitirului Central din Constanța a aparut si avocata Laura Vicol. Ea si Razvan Ciobanu erau prieteni buni inca din copilarie, de cand aveau 16 ani.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost ridicat de la morga din Constanta. Rudele creatorului de moda au venit dis-de-dimineata la morga unde trupul neinsufletit al fiului lor se afla. Au ajuns de la 8 dimineata, dar au asteptat o ora si 30 de minute dupa medicul legist.

Raportul legistilor pentru Razvan Ciobanu
Parintii lui Razvan Ciobanu au fost insotiti de un apropiat de-al lor. Acestia au venit tocmai din Valcea. Mama lui Razvan Ciobanu nu isi poate abtine lacrimile. Femeia a venit cu haine noi pentru a ridica trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu de la Morga Cimitirului Central.

Dupa efectuarea necropsiei, parintii pot lua trupul acasa. Conform prietenilor de-o viata, Razvan Ciobanu va avea trupul depus la o capela din Bucuresti. Prietenii si cei care au lucra cu creatorul de moda isi pot lua ramas bun de la el in Capitala.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii