Connect with us
Răzvan Fodor este grav bolnav: "Vreau o scurtătură"

Vedete

Răzvan Fodor este grav bolnav: „Vreau o scurtătură”

Răzvan Fodor a cucerit publicul prin zâmbetul, carismă și sex-appealul sau. Ajuns la 43 de ani, solistul trece printr-o perioada mai grea.

Se confruntă e mai bine de 6 luni cu depresia. De mai bine de 6 luni, artistul este în depresie și are stări de anxietate.

„Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată și o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluții, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentație și prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditație și exerciții de respirație.

Artistul a declarat că vrea o scurtătură

Nu mai am răbdare, nu mai am toleranță să vorbesc cu psihoterapeuți pentru că am vorbit destul. Vreau o scurtătură.

Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiați, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez.

N-am motivație să fac sport, deși am un abonament care mă așteaptă de un an de zile să-l consum” – a declarat Răzvan Fodor pentru revista A List Magazine.

Citeşte şi Vladimir Drăghia rupe tăcerea! Ce nu s-a văzut la TV după eliminarea Claudiei Pavel de la Exatlon!

Eliminarea Claudiei Pavel de la “Exatlon” a incins spiritele si a iscat discutii aprinse intre concurentii Echipei Faimosilor.

In urma propunerilor spre eliminarea artistei facute de catre Anca Surdu si Diana Bulimar, acestea au fost declarate persoana non grata de unii dintre coechipierii lor.

Vladimir Draghia, unul dintre cei mai buni atleti din tabara Faimosilor, a fost cel care a clarificat situatia dificila, cea care poate duce la destramarea si slabirea echipei. In spiritul fair play-ului care il caracterizeaza, Vladimir trage o concluzie echilibrata.

“Mie nu mi s-a parut ca a fost atat de dramatic ceea ce s-a intamplat la eliminare. Pana la urma, rezultatul a fost acelasi. Doar felul in care s-a ajuns la acelasi rezultat a fost surprinzator”, spune acesta.

Aflat in Arena, in seara propunerilor pentru nominalizare, sportivul s-a vazut nevoit sa il nominalizeze pe Ionut Oncescu, desi nu il considera pe acesta ca fiind o veriga slaba in duelurile cu adversarii. Claudia Pavel fusese prima optiune a lui, inainte de “jocurile” realizate in Arena.

“Principial, voi judeca ceea ce este corect, nu ce este mai bine pentru mine, pentru echipa, pentru x sau y”

<Voi, deja toti, il vreti pe Ion acasa, probabil, asa ca nu imi ramane decat sa o trimit pe Claudia acasa, cu tot respectul pentru ea si pentru Catalin Cazacu, ca banuiesc ca vrei sa ramana. Performantele sportive conteaza foarte mult pentru mine>. Asadar, aveam deja un discurs pregatit pentru Claudia.

Ce fac eu acum? Daca tot ne-am inteles ceva si voi v-ati sucit acum, hai ca fac eu acest lucru pentru ca mie nu imi este frica de Ion.

Propunerea mea pentru eliminare este Ion Oncescu”, spunea Vladimir inainte de a face nominalizarea, dupa ce a castigat proba individuala.

Presiunile facute de catre colegii lui de echipa inaintea propunerilor pentru eliminare din concurs nu i-au subminat integritatea lui Vladimir, care a marturisit ca pentru el, in aceasta competitie, primeaza abilitatile sportive.

“Deja incepusem sa am o discutie de principiu cu Catalin Cazacu care incerca cumva sa ma convinga sa nu o votez pentru eliminare pe Claudia.

Si i-am spus ca nu am cum sa fac acest lucru pentru ca cei doi concurenti care de abia au venit au tot dreptul sa concureze, asa cum am avut si noi”, a adaugat sportivul.

La finalul discutiilor aprinse, atat in Arena cat si dupa aflarea verdictului final, Vladimir Draghia a concluzionat transant situatia:

“Cred ca din aceasta situatie pot intelege si pot invata un lucru: ca fiecare dintre noi trebuie sa voteze asa cum considera, fara sa mai aiba loc discutii in plen”.

1 Comment

1 Comment

  1. Mihai Gheorghe

    2018-02-09T20:17:00+02:00 at 20:17

    Problema ta medicala se trateaza cu mult succes prin reflexoterapie. Este o terapie noninvaziva, nu trebuie sa iei medicamente !!! Prin activarea reflexelor unor organe / glande si prin regim alimentar iti rezolvi problema. Multa sanatate !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top