Connect with us
Mihai Traistariu a reactionat la aflarea vestii ca Romania a fost exclusa de la Eurovision 2016, din cauza datoriilor acumulate de TVR.

Vedete

Reactia lui Traistariu, dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision: „Ma simt razbunat”

Mihai Traistariu a reactionat la aflarea vestii ca Romania a fost exclusa de la Eurovision 2016, din cauza datoriilor acumulate de TVR.

„Ma simt asa cumva razbunat pentru ca eu am crezut mult in piesa Paradisio si inca ma simt sabotat de juriul acela care nici in ruptul capului nu m-a vrut si a influentat publicul sa nu ma voteze si atunci am senzatia ca Universul a lucrat pentru mine, asa cum era si firesc. Sunt deranjat de faptul ca am cheltuit, dar in acelasi timp multumit ca macar cel care pleaca … nu am nimic cu Ovidiu, el saracul probabil este intr-o situatie crunta, eu n-am avut nimic cu el niciodata personal, l-am apreciat ca voce, dar n-am fost de acord cu castigatorul”, a declarat Mihai Traistariu pentru PSnews.

Citeste si:Reactia lui Ovidiu Anton dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision

Citeste si:ULTIMA ORA: Romania, EXCLUSA de la Eurovision

Cantaretul a mai spus ca ca nu i se pare corect ca TVR a facut selectia, stiind ca ii asteapta descalificare si ca este convins ca Romania nu va mai organiza Eurovision. „Eu acum sunt chitit de ani de zile sa merg in alta tara. N-am avut curaj pentru ca am vrut sa le bata romanilor inima pentru mine, nu altora, dar iata ca directia mea, si anume de a reprezenta Republica Moldova sau alte tari, se concretizeaza din ce in ce mai mult”, a mai declarat Mihai Traistariu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top