Connect with us

Vedete

Reactia lui Tuncay Ozturk, sotul Andreei Marin, dupa ce tatal acesteia a murit

Tuncay Ozturk, sotul celebrei Andreea Marin, a reactionat la aflarea vestii ca tatal vedetei de televiziune a murit.

Andreea Marin (41 de ani) a anuntat miercuri dimineata pe pagina de Facebook ca tatal ei a murit, cu cateva zile inainte de a implini varsta de 40 de ani.

„Acum cateva ore, sufletul si sprijinul meu de o viata, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt ingeri si mama, si bunicii  mei si atatia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme…Tata a fost stalpul meu de sprijin de la primul meu pas in viata, in momentele grele si bune, neconditionat, pana in ultima clipa. Nu as fi asternut aceste randuri aici, dar nu stiu altfel sa imi cer iertare fata de multi oameni buni, de aici si de la Dublin ce ma asteptau si se bazau pe mine in aceste zile, iar eu nu voi mai putea sa le fiu alaturi. Imi pare rau si vor face tot ce pot sa repar in viitor ceea ce trebuie sa anulez astazi. Duminica ar fi fost ziua de nastere a tatei. Dumnezeu sa-l odihneasca. Va multumesc tare mult pentru intelegere si pentru linistea de care avem nevoie acum…”, a scris Andreea Marin pe Facebook, publicand si cateva poze mai vechi cu ea si tatal ei, Dan Marin.

Citeste si: Momente grele pentru Andreea Marin. A murit tatal ei

Tuncay Ozturk (30 de ani), sotul Andreei Marin, a reactionat si el pe Facebook la moartea socrului sau. El a publicat o imagine de doliu, un patrat negru, dupa care a postat o fotografie cu un citat atribuit Oanei Pellea, care spune:  „Toti vorbesc de criza cand o simt in buzunar. Nimeni nu vorbeste de ea cand o simte in suflet si in cap”.

Tuncay Ozturk doliu

Tuncay Ozturk Facebook

Dan Marin, tatal Andreei Marin, va fi inmormantat la Cimitirul Sfintii Apostoli Petru si Pavel, din Iasi, sambata (5 martie).

foto: adpmpr.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top