Connect with us
Relația dintre Valentina Pelinel și Cristian Borcea nu ar fi una cu final fericit. Carmen Harra spune că cei doi...

Vedete

Relația dintre Valentina Pelinel și Borcea, în pericol: „E mai mult iluzie decât realitate”

Povestea dintre Valentina Pelinel și Cristian Borcea nu ar avea un final fericit. Potrivit lui Carmen Harra, fostul acționar de la Dinamo nu va rămâne nici nu Pelinel. În cadrul emisiunii „Teo Show”, clarvăzătoarea a spus că povestea loc „e mai mult iluzie decât realitate”.

Carmen Harra spune că Pelinel și Borcea nu vor rămâne împreună

„Eu zic că nu rămâne nici cu ea pentru că situaţia e atât de complicată karmic, toate relaţiile astea karmice, atât de intense şi atât de complicate, nu au o finalitate dacă nu se lucrează. El a lucrat la orice, dar nu la viaţa lui. Nu şi-a purificat, nu şi-a rezolvat lucrurile.

Eu zic că în viaţa ei va fi acest bărbat extraordinar care îi va readuce echilibrul de care ea are nevoie. Nu e ceva clar şi nu devine ceva clar. E mai mult iluzie decât realitate. El poate fi îndrăgostit de ea, dar singura problemă este că poate fi îndrăgostit şi de alte femei. E o iluzie, la modul în care crede ea că sunt împreună. Din punctul lui de vedere este doar o prietenie şi nu este o mare relaţie. El nu se ataşează. Sunt bărbaţi care au probleme cu ataşamentul”., a spus Carmen Harra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top