Connect with us

Vedete

Remus Cernea se insoara! Cum arata Ioana, viitoarea lui sotie

Remus Cernea, unul dintre cei mai nonconformisti politicieni romani, si-a cerut iubita in casatorie chiar in Parlament. Viitoarea lui sotie se numeste Ioana Staniloiu.

Remus Cernea a depus pentru a doua oara proiectul pentru legalizarea casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex, dupa ce acesta fusese respins prima oara de senatori si deputati. Cu aceasta ocazie, deputatul a cerut-o in casatorie pe prietena lui chiar in Parlament, in fata camerelor de filmat.

„O intreb pe Ioana daca vrea sa fie partenera mea civila”, a spus Remus Cernea, iar Ioana Staniloiu  a acceptat imediat. Ulterior cei doi au impartasit o serie de saruturi patimase, surprinse de camerele de filmat ale mai multor posturi de televiziune.

Ioana Staniloiu, viitoarea sotie a lui Remus Cernea, este studenta a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu. Tanara este pasionata de modelling, sah si este, totodata, o sustinatoare a drepturilor comunitatii LGBT.

Ioana Staniloiu, iubita lui Cernea. foto: Facebook

Ioana Staniloiu

Ioana Staniloiu

Ioana are 27 de ani si se declara vegana de la inceputul acestui an, dupa ce in 2015 a luat decizia de a renunta la carne.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top