Connect with us
Rică Răducanu este devastat. Soția lui este intubată la oxigen. Ambii au coronavirus și sunt internați

Vedete

Rică Răducanu este devastat. Soția lui este intubată la oxigen. Ambii au coronavirus și sunt internați

Rică Răducanu și soția lui sunt internați în spital după ce s-au infectat cu coronavirus. Fostul fostbalist se simte mai bine, însă soția lui este intubată la oxigen. Rică Răducanu a vorbit despre starea lor de sănătate în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Joi, 14 ianuarie, soția lui Rică Răducanu a fost supusă unui examen tomograf.

Soţia lui Rică Răducanu s-a internat prima la Spitalul Victor Babeş, acum şase zile zile, şi a dezvoltat o formă severă a bolii. Ea se află internată în secţia de terapie intensivă şi e conectată la aparatul de oxigen.

Rică Răducanu: „Ea avea frisoane, nu avea somn. I-am făcut masaj şi cred că atunci am luat şi eu. A făcut un tomograf, să vedem ce va fi”.

Fostul fotbalist se află internat într-un salon cu două paturi şi primeşte tratament pentru formă uşoară de coronavirus. Vorbește cu soţia doar prin intermediul telefonului.

Rică Răducanu și soția lui sunt internați la spital

Rică Răducanu se află internat la spital, la fel și soția lui, după ce au fost confirmați cu coronavirus. Fostul fotbalist a declarat că se simte mai bine, însă partenera lui este intubată la oxigen. Rică Răducanu a spus că a depistat că este infectat printr-o întâmplare. Soția se simțea rău și s-a gândit că ar trebui să facă și el testul.

Rică Răducanu vorbit despre starea lui de sănătate în direct La Măruță. Fostul mare fotbalist român a spus că nu e de glumă cu virusul și i-a îndemnat pe toți să fie atenți și să aibă grijă de sănătate alor și a celor dragi.

”Să vă spun ceva: cine vrea să fie așa ceva? Nu vezi? Le dau sănătate tuturor. E greu. Trecem prin perioada urâtă, tată. Să aveți grijă de voi. Poate trece mai ușor perioada asta. Săracii (n.r. medicii), umblă pe aici zici că sunt cosmonauți. Ce să mai zici, că nici nu-i vezi la față”, a povestit Rică Răducanu.

Cunoscut pentru optimismul său debordant și stilul glumeț, Rică a fost de data asta mult mai serios și a dat semne că este îngrijorat de ceea ce li se întâmplă lui și soției sale.

”Rică Răducanu: Ea e mai rău, că ea de la început a fost mai rău, cu frisoane. Eu nu am avut probleme, nici răcit, nici tuse, decât așa… Ea e acum, e la astea cu aer.
Reporter: Are nevoie de oxigen?
Rică Răducanu: Da. Ți-am spus că ea stă la alt pavilion”.

El a spus că partenera sa de viață este internată într-un alt pavilion, având o formă mai gravă de coronavirus.

Cine este Rică Răducanu

Rică Răducanu este un mare nume în fotbalul românesc. Numele său adevărat este Răducanu Necula și s-a născut pe 10 mai 1946, în Vlădeni, Județul Ialomița). Este un fost fotbalist român, portar, care a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, performanță pentru care a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

De asemenea, a jucat în Totul pentru fotbal (1978) și Legiunea străină (2008), în rolul lui Maricel.

A fost poreclit Tamango și este considerat un personaj pitoresc, comparat cu un alt geniu rebel și anume tenismenl Ilie Năstase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top