Connect with us
Ricky Martin și Jwan Yosef s-au logodit după un an de relație

Vedete

Ricky Martin și Jwan Yosef s-au logodit după un an de relație

Ricky Martin și Jwan Yosef s-au logodit după un an de relaţie. Anunțul a fost făcut de Ricky Martin în cadrul unui show de televiziune. El a povestit detalii din relația sa, dar și cum a fost cererea în săcătorie.

„El este artist conceptual, iar eu colecţionez opere de artă. Căutam lucrări care să-mi placă şi astfel am descoperit arta lui Jwan Yosef. Iubesc ceea ce face. E original. Apoi am luat legătura cu el”, a spus Ricky Martin, dezvăluind că s-a logodit cu partenerul său. „Tremur de emoţie”, a destăinuit Ricky Martin.

Artistul a dat detalii şi despre cererea în căsătorie.

„Îmi tremurau genunchii şi am luat cutiuţa de metal în mână în care era inelul. În loc să-l întreb dacă vrea să se căsătorească cu mine, i-am zis „Uite, ţi-am luat ceva!”. Atunci el a spus „Da.”. I-am spus apoi că vreau să-mi petrec restul zilelor alături de el. Mi-a luat 30 de minute să-mi dau seama că a acceptat cererea în căsătorie.”

Ricky Martin este tată de gemeni în vârstă de 8 ani, pe care i-a crescut singur. Artistul a mărturisit că logodnicul său se înţelege de minune cu copiii săi.

Ricky Martin a recunoscut în direct că este homesexual

Ricky Martin a recunoscut că este homesexual în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey. Ulterior, el a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Citește și: Toti homosexualii il vor adora pe JUSTIN TIMBERLAKE dupa decizia luata!

Ricky Martin, în vârstă de 44 de ani, este cunoscut pentru hituri precum „Livin’ la Vida Loca”, „She Bangs” şi „Nobody Wants to Be Lonely”. Laureat al premiilor Grammy și Latin Grammy, el a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional.

Ricky Martin a devenit cunoscut în anii ’80 ca membru al trupei latino de băieți Menudo, apoi ca artist solo, din 1991.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top