Rihanna, impresionata de prestatia Deliei. Ce propunere-soc i-a facut starul international

17.08.2016
Rihanna, impresionata de prestatia Deliei. Ce propunere-soc i-a facut starul international

Rihanna a ramas profund impresionata de show-ul pe care Delia l-a facut in deschiderea concertului sau, din Piata Constitutiei. Prestatia Delia a fost apreciata atat de fanii sai, cat si de intreaga echipa a starului international, care au felicitat-o pe romanca.

Citeste si: Lidia Buble are 10 frati, insa una dintre surorile sale arata fabulos

Show-ul de 45 de minute facut de Delia inainte de concertul Rihannei i-a adus aprecieri din partea staff-ului Rihannei, care au venit cu o propunere pentru artista noastra.

 

delia 2

„In timp ce Delia a fost pe scena, reprezentantii Rihannei au stat intr-un loc special, din care au urmarit cum se descurca blondina si, fireste, reactia publicului! Impresionati de vocea ei, dar si de prezenta in fata fanilor, acestia au aplaudat-o, iar la finalul serii, insasi asrtista de culoare a stat cateva minute de vorba cu cantareata, i-a multumit pentru show si i-a spus ca are calitati extraordinare. Mai mult, i-a transmis Deliei ca va intra si in vederea managerilor sai pentru alte show-uri pe care ea le va sustine in Europa in perioada urmatoare”, au dezvaluit surse pentru wowbiz.ro.

 

delia 1

Potrivit presei mondene, Rihanna personal a fost cea care a ales-o pe Delia pentru a deschide concertul sau, dupa ce a vizionat zeci de casete.