Connect with us
Rita Mureşan, reacţie nervoasă după ce Răzvan Ciobanu a murit: “Eu ştiu exact cine”

Vedete

Rita Mureșan a izbucnit în lacrimi la tv: „Fiica mea, Gloria…”

Rita Mureșan este o femeie și o mamă mândră de cele două fiice ale sale! Invitată la o emisiune tv, creaatoarea de modă a izbucnit în lacrimi când a povestit că și fata ei mai mică va pleca la studii în străinătate.

„Este un subiect foarte delicat pentru mine. Gloria are 17 ani și cum Rebeca a plecat la 18…ce poate să fie! Gloria este o frumusețe de fată, înaltă, frumoasă, deșteaptă. Seamănă cu mama ei. Probabil va urma o carieră de model. Așteaptă să termine liceul. Știu că vrea să dea la o facultate care să aibă ca bază arta. Probabil că o să facă modelingul în paralel. Viața mea mi-am dedicat-o acestor copii.”, a vorbit cu vocea tremurând Rita Mureșan la Antena Stars.

O altă întâmplare emoționantă din viața Ritei Mureșan s-a petrecut în urmă cu puțin timp când mama sa i-a trimis un mesaj din lumea de dincolo.

„Tortul a fost ales de mama mea. Ne-am dus sa luam un tort si, in mod normal, luam torto si nu am putut sa ma leg de niciun tort. Si mi s-a spus asa… ca o intuitie, ca nu aud voci, ca sa ne intelegem. Mi-ar placea sa aud voci, dar nu am ajuns inca la punctul asta. Insa, ca o intuitie mi s-a spus sa iau un tort de inghetata. Tatalui meu ii place foarte mult inghetata si el cu mama mancau foarte multa inghetata.

Si am simt ca e din partea mamei mele acest mesaj. Intotdeauna ma iau dupa mesajele mamei mele, mai ales cand ii fac pomana sau cand vreau sa-i dau de pomana, pentru ca ea imi spune exact ce sa aleg si ce sa spun in pungi sau ce sa gatesc. Gandeste-te ca la ultima pomana m-a pus sa gatesc. Gandeste-te ca la ultima pomana m-a pus sa gatesc limba cu masline”, a declarat aseara designerul in emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars, noteaza spynews.ro.

Rita Muresan a fost Miss Romania Top Model in anul 1993, iar in anul 1998 a infiintat Casa de moda Rebeca Rita, an in care lanseaza si prima colectie, „Capricii”. In 2000 si-a deschis primul magazin al casei sale de moda, devenind unul din cei mai cautati designeri romani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top