Connect with us
Romică Țociu este bunic pentru a doua oară: "Avem, în sfârșit, pereche!"

Vedete

Romică Țociu este bunic pentru a doua oară: „Avem, în sfârșit, pereche!”

Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară. Actorul a primit marea veste chiar în dimineața aceasta când nora lui a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei. Romică Țociu este bunic de băiețel și de fetiță. El s-a declarat extrem de încântat de noul statut.

Romică Țociu – bunic pentru a doua oară

Nora lui Romică Țociu a adus pe lume o fetiță sănătoasă, care întregește familia. A fost un copil extrem de dorit și de așteptat. S-a născut astăzi, are 3,1 kg, este perfect sănătoasă și se numește Sofia Ioana. Actorul Romică Țociu este extrem de încântat că a devenit bunic pentru a doua oară. Fiul său mai are un băiețel, iar acum familia a fost completată de o bebelușă.

„Am deschis şampania încă de dimineaţă! Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. În dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana!”, a declarat Romică Țociu pentru SpyNews.

Romică Țociu este bunic pentru a doua oară: „Avem, în sfârșit, pereche!”

Romică Țociu a spus că le așteaptă cu nerăbdare acasă, pe nora lui și pe nepoțica lui care astăzi a făcut cunoștință cu această lume.

Primul nepot al actorului a venit pe lume în 2019 și a fost o bucurie pentru toată familia. Acum a venit și fetița care face perechea ideală cu frățiorul ei, după cum chiar Romică a spus-o.

„Îți doresc să fii sănătos, fericit și iubit și să îi faci mândri de tine pe părinții tăi, Ligia și Cătălin dar mai ales pe celebrul tău bunic, îndrăgitul actor Romica Tociu, de azi proaspăt bunic!. Romică și Nico, să vă trăiască nepoțelul și să vina cât mai repede frățiorii și surioarele!”, este mesajul postat în 2019 de un apropiat al actorului.

Fanii actorului s-au grăbit să-l felicite pentru această veste minunată. Romică Țociu poate fi urmărit în noul sezon Te cunosc de undeva, produs și difuzat de Antena 1. El face echipă cu Adriana Trandafir și se transformă în personaje celebre din lumea muzicii.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top