Connect with us
Rona Hartner a primit rezultatele analizelor. A aflat dacă a scăpat sau nu de cancer

Vedete

Rona Hartner a primit rezultatele analizelor. A aflat dacă a scăpat sau nu de cancer

Rona Hartner este una dintre cele mai excentrice personaje din showbiz. Se bucură de o carieră de succes, este mereu cu zâmbetul pe buze și are mare lipici la public. Cu toate acestea, viața a pus-o greu la încercare când a fost diagnosticată cu cancer de colon. Ea a urmărit toate indicațiile medicilor și a reușit să depășească momentele dificile. Pentru a afla dacă situația este sub control, a făcut un nou set de analize, iar rezultatele au ieșit așa cum spera. Astfel, Rona a scăpat definitiv de cancer.

Rona Hartner a primit rezultatele analizelor. A aflat dacă a scăpat sau nu de cancer

După ce a fost diagnosticată cu cancer de colon, viața Ronei s-a schimbat semnificativ. Artista a mărturisit că a învățat să trăiască cu această boală, deși a fost greu să accepte că i se întâmplă așa ceva. Cu toate acestea, a ascultat de ceea ce i-au prescris medicii, a respectat cu strictețe tratamentul și a reușit să iasă învingătoare din această luptă. În plus, ea a fost supusă și unor intervenții chirurgicale.

Ea a adoptat un stil de viață sănătos, a făcut chiar și sport și nu s-a comportat ca un om bolnav. După ce medicii i-au spus că a scăpat de cancer, a mai făcut un set de analize pentru a se asigura că situația este sub control. În urma rezultatelor, vestea a fost una pozitivă, iar Rona a scăpat definitiv de această boală. De acum, în următorii 5 ani, va trebui să își facă analizele periodic.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. De acum încolo, timp de cinci ani trebuie să fac analizele acestea mereu, ca să vad dacă mă îmbolnăvesc. Acum am făcut ultimele analizele și nu mai am nici un fel de cancer, nici metastază.” a spus Rona Hartner.

În ceea ce privește viața amoroasă, Rona are parte de o relație frumoasă alături de DJ-ul francez HMJ. Acesta a cerut-o în căsătorie și urmau să facă nunta vara aceasta, în România. Situația este una dificilă, mai ales că cei doi au religii diferite, bărbatul fiind catolic. Astfel, Rona a decis să se căsătorească în Franța când lucrurile se vor stabiliza după pandemie. La eveniment vor participa 150 de persoane, precum membrii familiei, prietenii apropiați. Va purta o „rochie maramureșeancă”, va avea un tort tot cu influențe de acest fel, iar vinul pe care îl vor servi invitații va fi atât românesc, cât și franțuzesc.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top