Connect with us
Roxana Ciuhulescu, declarații despre fostul soț: „Mi-aș fi dorit să avem o relație civilizată...”

Monden

Roxana Ciuhulescu, declarații despre fostul soț: „Mi-aș fi dorit să avem o relație civilizată…”

Roxana Ciuhulescu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Fosta prezentatoare TV s-a recăsătorit zilele trecute și așteaptă un bebeluș.

După divorțul de Mihai Ivănescu, Roxana l-a cnunoscut pe Silviu, bărbatul care a reușit să îi redea liniștea. Invitată la „Teo Show”, aceasta a vorbit despre fiica sa mai mare și despre cum a reacționat când a aflat că va avea un frățior.

„Ana a fost destul de supărata. I-am spus o poveste, că nu îi va lua jucăriile. Era supărată că vine competiție. Au existat niște momente în trecut vizavi de fratele ei care au marcat-o. Nu intru în detalii. (…) Silviu și-a dorit mult o fetiță și o iubește foarte mult”, a dezvăluit Roxana.

Cât despre relația cu fostul său soț, vedeta a dezvăluit că cei doi nu comunică deloc.

„Până Ana va împlini 18 ani nu îi va schimba numele. Nu pot să-i schimb numele, îl are pe cel al tatălui ei. N-avem o comunicare deloc, foarte greu vorbim. Cu ea abia vorbește, prin mesaje. Mi-aș fi dorit să avem o relație civilizată, îi admir pe domnul Columbeanu și pe Monica. Bravo lor!

Poate că se va întâmpla treaba asta și între mine și fostul meu soț. Cezar Ioan va fi botezat la începutul lui octombrie, când ne vom și cununa religios.”, a mai spus Roxana Ciuhulescu la „Teo Show”.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a măritat în secret și a dat vestea cea mare! Cine este soțul ei

Elena Ionescu, ex-Mandinga, a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta s-a căsătorit în mare secret și trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Artista este însărcinată în cinci luni, iar vineri s-a căsătorit civil. La ceremonie au participat numai familia și apropiații celor doi viitori părinți.

Elena trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Dragoş Răzvan, iar pentru cununia civilă a ales un buchet de trandafiri roz.

„Căsătoria am vrut să fie ceva intim, doar cu familia, şi asta s-a întâmplat acum câteva luni (n.r. la începutul anului), până să aflu că sunt însărcinată. Sarcina până în momentul acesta a fost uşoară, fără greţuri, fără simptome, pofte şi tot ce mai auzisem de la cele cu astfel de experienţe”, a povestit Elena, pentru Click!.

Elena Ionescu se iubește din vara anului trecut cu Dragoș Stanciu, de profesie manechin și om de afaceri, iar până acum, singura ei relație mediatizată a fost cea cu Marian Duţă, reporter la Antena 1.

CITEȘTE ȘI: „Micul Hercule” a devenit de nerecunoscut! Ce se întâmplă acum cu mușchii lui
Prietena Israelei, dezvăluiri cutremurătoare despre vedetă. Ce a făcut în trecut: „ Îi era rușine”

1 Comment

1 Comment

  1. Fara

    2018-03-20T16:14:36+02:00 at 16:14

    Dar si tu ai un tupeu cat China…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top