Connect with us
Roxana ex-Trident se lupta sa recastige dragostea fiicei sale

Vedete

Roxana, ex-Trident, mesaj sfasietor: „Fetita mea nu vrea sa ma mai vada”

Roxana, ex-Trident, trece de cativa ani prin momente cumplite. Dupa ce a divortat de sotul ei, instanta a decis costodie comuna pentru fiica lor, insa fetita locuieste cu tatal sau si nu i se da voie sa o vada.

„Fetita mea (8 ani) imi spune de cate ori merg sa o vad (parcuri, locuri de joaca, scoala) ca daca o iubesc sa nu o mai caut. In nenumaratele mele incercari de comunicare cu ea mi se spune ca nu-si doreste sa vorbeasca sau sa ma vada! Nu mi-am strans fetita in brate in ultimii 3 ani, de cand o doamna judecatoare dupa ce a audiat-o la varsta de 5 ani fara o luna, a luat hotararea ca fetita mea poate sa ramana cu tatal ei din ziua respectiva! De atunci nu am mai fost lasata sa-mi mai petrec timp cu ea, custodia fiind comuna.

Copilasul meu nu statea fara mine, ma strangea in brate mereu si ma ruga sa nu plec de langa ea niciodata, acum imi spune sa nu o mai caut. Justitia in cazul nostru a fost nedreapta, dar nu-mi pierd speranta si am rabdare ca intr-o zi sa se faca dreptate! Din pacate anii care au trecut nu se mai pot intoarce, dar poate nu vor fi si mai multi! Copiii nostri merita o viata fara ura!”, a scris Roxana pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top