Connect with us

Vedete

Roxana Ionescu trăiește cu adevărat o dramă. Își dorește din nou copii, după ce a pierdut o sarcină

Roxana Ionescu, cunoscută drept ”Mama Natură”, este una dintre cele mai frumoase și cunoscute femei din România. Frumoasa blondină a trecut prin momente dramatice atunci când a pierdut sarcina, dar nu și-a pierdut speranța și își dorește să devină din nou mamă. Mama Natură nu a trecut nici acum peste dramă, dar speră că o minune o va ajuta să-și îndeplinească visul.

Roxana Ionescu a pierdut sarcina la șase luni

Roxana Ionescu trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproape șapte ani cu Tinu Vidaicu, cel alături de care a trăit cele mai frumoase experiențe. Roxana Ionescu a traversat o perioadă extrem de grea, după ce în 2019 a pierdut o sarcină avansată. Mai avea doar trei luni până când bebelușul lor urma să vină pe lume și deja se bucurau și se pregăteau serios.

Tinu Vidaicu a explicat la acel moment că Roxana a pierdut sarcina din cauza insuficienței placentare, care înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Totuși, bărbatul a fost ceva mai tare și i-a fost alături soției sale în fiecare moment, încurajând-o și repetându-i că visul lor nu s-a terminat, ci va putea fi îndeplinit. Nefiind o chestiune repetitivă, cei doi mai pot deveni părinți.

Roxana Ionescu este pregătită să devină mamă

Roxana Ionescu a găsit puterea de a trece peste pierderea sarcinii, deși a suferit mult timp. Ea ardea de nerăbdare să-și strângă bebelușul în brațe, dar n-a fost să fie. Totuși, Mama Natură nu și-a pierdut speranța și, alături de soțul ei, se gândesc tot mai mult să devină părinți.

Roxana a mărturisit că ea și Tinu își doresc doi copii. Deși experiența dură a marcat-o, se resemnează cu gândul că a putut vedea cine îi este aproape în astfel de momente, care i-au întărit și mai mult relația. Ea a reușit să se vindece sufletește datorită lui, care a demonstrat că este puternic și a reușit să-i transmită și ei starea.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât.’, a declarat Roxana Ionescu

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top