Connect with us
Roxen, noi declarații despre scandalul dintre ea și fostul iubit

Vedete

Roxen, noi declarații despre scandalul dintre ea și fostul iubit

Roxen a vorbit din nou despre scandalul dintre ea și fostul ei iubit. Bărbatul a agresat-o fizic în miezul nopții și vecinii au fost nevoiți să sune la 112, pentru că artista striga după ajutor. Acum reprezentata României la Eurovision și-a făcut curaj și a vorbit despre trauma prin care a trecut, dar și despre decizia radicală pe care a luat-o în urma agresiunii.

Roxen, noi declarații despre scandalul dintre ea și fostul iubit

Roxen a fost dechisă cu fanii ei și a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru toți cei care au susținut-o în utlima perioadă. Aceasta a trecut prin clipe de coșmar după ce iubitul ei a agresat-o fizic și a lăsat-o cu semne vizible pe corp și o traumă iniamginabilă.

Artista și-a găsit curajul să depună plângere și astfel a obținut un ordin de restricție împotriva agresorului. Ea este horătâtă să nu mai dea înapoi și să meargă până în pânzele albe pentru ca cel care a bătut-o să suporte consecințele.

„Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați înțeles, ați fost întotdeauna alături de mine și mi-ați respectat viața personală. Într-adevăr, am trecut printr-un moment neplăcut din care am învățat foarte multe lucruri”, a scris Roxen în mediul online.

Din nefericire, nu multe femei sunt atât de curajoase în situații asemănătoare și astfel se nasc adevărate drame care continuă de-a lungul unor perioade îndelungate.  Artista însă pare că a luat o decizie radicală și nu va mai privi înapoi. Totodată ea a recunoscut că a fost șantajată în repetate rânduri după ce a depus plângerea la Poliție, dar nu se lasă intimidată și face tot ce este omenește posibil să se apere în continuare.

„Important este că sunt bine și cred că asta este ceea ce contează în acest moment. Demersurile pe care le-am luat în momentul în care a apărut această problemă în viața mea le-am luat fiind sigură de ceea ce vreau să fac și nu am de gând să dau înapoi. Îmi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor și nu voi reveni asupra lor. Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să-mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta, chiar dacă am fost șantajată în continuare, și după depunerea plângerii”, a mai scris vedeta pe Facebook.”, i-a asigurat Roxen pe fanii ei, care își făceau griji că reprezentanta noastră la Eurovision se va împăca cu iubitul.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top