Connect with us
Denisa Manelista ar suferi de ciroză hepatică, potrivit spuselor unei surse din anturajul tinerei cântărețe de manele.

Vedete

S-a aflat ce boală are Denisa Manelista și cum s-a îmbolnăvit

Denisa este grav bolnavă, iar starea ei de sănătate nu este una deloc bună. În ceea ce privește boala Denisei, au fost mai multe speculații.

S-a spus că ar suferi de o formă agresivă de cancer, dar acum o sursă din anturajul cântăreței a dezvăluit ce boală are și cum s-a îmbolnăvit.

”Are ciroză hepatică, din păcate nu se mai poate face nimic. La Viena medicii au trimis-o acasă şi i-au zis că e chestiune de zile”, a spus sursa, pentru wowbiz.ro.

Mai mult de atât, a dezvăluit şi când a început calvarul pentru Denisa: ”A ajuns la spital de Sfântul Ioan, după ce i s-a făcut rău. A fost internată la Terapie Intensivă, au adus-o pe linia de plutire, dar au externat-o pentru că n-aveau ce să-i facă. Ea se simţea rău, avea cântări zilnice, nu prea dormea şi s-a dus la doctor pentru că nu mai putea de dureri abdominale. I-au făcut ecografii, au început investigaţiile. Aşa a aflat de ce suferă, a avut un şoc. Acum aşteaptă un miracol. Şi-a făcut două injecţii de 30.000 de euro, dar tot n-are şanse. Ea ştie de ce suferă şi plânge non-stop. E acasă.”, a mai dezvăluit sursa citată.

Citește și: Familia Denisei Manelista: ”E devastată! Plânge continuu”

Citește și: Reacția lui Adi de la Vâlcea după ce a aflat de boala Denisei Manelista: ”De ce Doamne Iisuse Hristoase…”

Citește și: Dramatic! Ultima dezvăluire a Denisei înainte să se afle că e bolnavă: „De trei ani…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top