Connect with us

Vedete

SAG AWARDS 2016. Kevin Spacey ia trofeul pentru „House of cards”

KEVIN SPACEY, PREMIAT LA SAG AWARS 2016. S-au dat trofeele in cadrul celei de-a 22-a gale aniversare a Premiilor Screen Actors Guild Awards, care ii recompenseaza pe actorii de film si televiziune.

Kevin Spacey a luat premiul pentru cel mai deosebit rol masculin intr-un serial dramatic in „House of cards”. Gala a avut loc azi-noapte, la Los Angeles (Shrine Auditorium).

Actorul in varsta de 56 de ani a fost vizibil emotionat de trofeu, iar discursul sau a fost ascultat cu sfintenie de toata sala.

Serialul „House of cards” a mai avut nominalizari si la categoria „Cel mai remarcabil rol feminin intr-un serial al genului drama”. Fotoreporterii au observat din primele minute faptul ca actorul purta un costum destul de scump marca Giorgio Armani.

„House of cards” este considerat de multi critici ai filmului si ai productiilor de televiziune ca fiind cea mai buna drama politica americana din ultimii ani.

Serialul spune povestea lui Frank Underwood, liderul democrat al Camerei Reprezentantilor din Congresul american care se razbuna dupa ce presedintele refuza numirea sa in postul de secretar de stat.

Sursa foto: justjared.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top