Connect with us
Salman Khan o lauda pe Iulia Vantur pe internet

Vedete

Salman Khan o lauda pe Iulia Vantur pe internet

Salman Khan si-a asumat relatia cu Iulia Vantur, in fata a 30 de milioane de oameni. Iata gestul facut de starul din Bollywood, pe pagina personala de facebook.

In ultimii ani, Salman Khan si Iulia Vantur au fost surprinsi impreuna de nenumarate ori, insa au negat ca au o relatie de fiecare data cand au fost intrebati. Iata ca starul bollywoodian a facut acum primul pas si a postat pe conturile sale de socializare imagini cu frumoasa romanca in rolul de prezentator al emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Salman Khan si Iulia Vantur

Salman Khan si Iulia Vantur

Chiar daca petrec sarbatorile impreuna de cativa ani, Salman Khan si Iulia Vantur au declarat de fiecare data ca intre ei este doar o relatie de …amicitie. Nici atunci cand starul indian a fost surprins iesind, in toiul noptii, din apartamentul din zona Titan al Iuliei, cei doi nu au recunoscut ca formeaza un cuplu.

De aceasta data, insa, idolul indienilor si-a asumat relatia cu romanca si i-a facut reclama pe conturile personale de socializare. Khan a postat pe pagina de Twitter, unde are 16 milioane de fani, un filmulet cu Iulia in postul de prezentatorea a emisiunii cu fermieri. Mai mult de atat, Khan a postat filmuletul si pe contul de facebook, unde are peste 30 milioane de likeuri.
CITESTE SI: Trecutul rusinos al celebritatilor
CITESTE SI: Cum arata casele de zeci de milioane de euro ale celebritatilor

Salman Khan si Iulia Vantur s-au cunoscut in 2011, cand prezentatoarea tv se afla intr-o vacanta in India cu iubitul ei din acea perioada, Marius Moga. Putin timp mai tarziu, dupa despartirea lor, presa indiana incepea sa scrie despre idila actorului cu romanca. Desi au aparut si zvonuri despre nunta, Salman Khan a negat de fiecare data cu vehementa ca se iubeste cu blonda din Romania. „Iulia, cine? Ce? Stii, am citit mult despre acest lucru, de fapt, mai mult decat atat, am auzit mult prea multe despre acest lucru eu insumi. Din nou, ce?“, a fost răspunsul ciudat pe care l-a dat Salman Khan atunci când a fost întrebat de jurnalistii de la Hindustan Times daca are o relatie cu Iulia Vantur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top