Connect with us
Sanziana Buruiana, dezamagita de nunta Andreei Tonciu

Vedete

Sanziana Buruiana, acuzatii dure dupa nunta Andreei Tonciu: O sa-i reclam

Nunta de vis a Andreei Tonciu nu a fost la fel si pentru unul dintre invitatii la petrecere. Daca cei peste 300 de invitati au avut numai cuvinte de lauda cu privire la organizare si locatie, una dintre prietenele vedetei nu este de acceasi parere.

Citeste si: Surpriza din plic a Andreei Tonciu: Cati bani a primit la nunta din partea nasilor

Citeste si: Incident la nunta Andreei Tonciu! Ce s-a intamplat

Sanziana Buruiana, una dintre prietenele Andreei Tonciu, a trecut prin stari de rau dupa petrecerea de nunta. Cum a ajuns acasa, vedeta a cazut la pat din cauza durerilor groaznice de cap. Ea spune ca a vomat intreaga noapte, insa cel mai grav este ca si fetita sa s-a imbolnavit.

Vedeta spune ca cel mai probabil a mancat ceva care nu i-a facut bine, dupa care si-a alaptat fetita.

„Mi-a fost foarte rau. M-am tinut de pereti. Cred ca am vomat de zece ori. Initial, am crezut ca m-a deocheat cineva, dar apoi cand am vazut ca gluma se ingroasa, m-am alarmat. Am intrat in panica atunci cand cea mica a inceput si ea sa vomite. Am alaptat-o, dar nu m-am gandit ca o pun in pericol. E clar ca ceva s-a intamplat cu mancarea acolo.”, a declarat Zanziana pentru Click.ro.

In plus, Sanziana Buruiana este hotarata sa depuna o reclamatie impotriva locatiei.

„Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, a declarat Sânziana Buruiana pentru Click!

Sanziana Buruiana a mers doar cu fetita sa la nunta Andreei Tonciu. Cele doua s-au asortat, au purtat amandoua rochite roz si au fost centrul atentiei invitatilor.

1 Comment

1 Comment

  1. Branzoi Victor

    2016-09-06T17:51:51+03:00 at 17:51

    Dar si ţâţele din silicon au lapte _.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top