Connect with us
Sânziana Negru, bloggerița cu care Smiley a avut o relație în urmă cu câțiva ani, s-a decis să vorbească despre eticheta care i s-a pus.

Vedete

Sânziana Negru a rupt tăcerea! Ce a spus după relația cu Smiley

Bloggerița Sânziana Negru, cea cu care Smiley a avut o relație în urmă cu ceva vreme, a izbucnit pe blogul personal. Ea publicat un text în care spune să s-a săturat să fie numită fosta lui Smiley.

„În primul rând aș vrea să fac o mică paranteză, în legătură cu “fosta”…aceasta informație vitală evoluției televiziunii, fără de care nu putea continuă emisiunea. Devine obositor și consumă prea multă energie etichetă pe care, dragi oameni din presă și persoane publice, VOI mi-ați pus-o. Voi ați creat-o, ați alimentat-o și tot voi mi-o aruncați acum în față. Că și cum aș fi cumpărat-o de la magazin, am decis să o port dar vouă nu va place. Nu, treabă asta s-a întâmplat fără participarea mea.

Am vorbit vreodată despre asta? Nu. Mi-am dorit o astfel de etichetă? Nu. Trebuia să-mi cer scuze pentru trecutul meu? Am tăcut și am sperat să aveți mai multă decentă decât să comentați la nesfârșit un subiect de acum 10 ani. Am tăcut și doar am asistat la circul vostru patetic și la ignoranța imensă de care ați dat dovadă de fiecare data când ați ales să mă numiți așa”, a scris Sânziană Negru pe blog.

„Sunt fețe care mă întreabă cât de mult a contat pentru ceea ce fac acum, fostă mea relație? Mi se pare trist. Și dezamăgitor. Pentru că din cauza voastră mă întreabă așa ceva. Voi vorbiți atât de mult despre asta încât ele înțeleg că e ceva important și că te definește să fii fostă sau actuală cuiva… Când e doar o simplă felie de viață de acum 10 ani. Consumată suficient”, a continuat ea postarea.

Citește și: Smiley și Laura Cosoi s-au întâlnit în culise! Ce s-a intamplat acolo!

Citește și: Smiley a făcut anunțul: „Marea mea dragoste e…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top