Connect with us
Mesajul lui Jojo chiar de ziua ei: „Viata te incearca in mii de feluri”

Vedete

Sarcina a transformat-o pe Jojo. Cum arata actrita

Catalina Grama, alias Jojo, si Paul Ipate vor deveni parintii unei fetite la sfarsitul acestui an. Anuntul ca va deveni pentru a doua oara mama a fost facut chiar de actrita.

„Eu şi Paul vom avea o fetiţă. Nu există nici o veste mai frumoasă pe care aş fi putut să v-o dau şi nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi părinţi şi ne simţim binecuvântaţi, pentru că nu exisă fericire mai mare decât aceea de a cunoaşte iubirea ca părinte. Achim (n.r. fiul lui Jojo) e foarte încântat că familia noastră se va mări.

De fapt, el a fost cel care a spus că îşi doreşte o surioară înainte ca ea să existe măcar, aşa că noi credem că el a chemat-o. Abia aşteptam să vă spun! Dacă aţi şti de câte ori am vrut să vă scriu… Însă acum am simţit că e momentul potrivit, iar eu cred că trebuie să îţi urmezi inima de fiecare dată în viaţă. Când am aflat, am plâns şi am râs în acelaşi timp şi m-am simţit cu adevărat binecuvântată”, a scris Jojo pe blogul ei.

Sarcina, insa, a transformat-o putin pe actrita si din fotografiile postate pe blogul sau se observa ca s-a ingrasat, iar buzele i s-au umflat. Intr-o alta postare pe blogul ei, actrita a povestit cum este sa fii mamica.

„Sunt mama si inteleg cat de important este sa avem alaturi oameni dragi care sa ne sustina efortul si sa ne ofere o mana de ajutor atunci cand avem cea mai mare nevoie. Insa, cele mai multe sarcini ne revin tot noua, mamicilor, nu-i asa?

Dar pentru ca ne iubim copiii, sotii si parintii, ne dorim sa facem totul pentru ei, fara sa le cerem prea multe la schimb. Eu ma consider o norocoasa, o am pe mama care se ocupa de Achim si sunt sigura ca in curand va avea la fel de multa grija si de fetita noastra. Sprijinul ei inseamna enorm pentru mine, mai ales cand timpul nu imi permite sa il iau pe Achim de la gradinita. Desi imi fac de cele mai multe ori timp sa il duc la gradinita si la cursurile de dans si inot, sunt zile in care muncesc mult si mi-e foarte greu sa imi respect propriile planuri si sa petrec mai mult timp cu el.”. a scris vedeta pe blog.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top