Connect with us
Valeriu Sfetcu, primul soț al Ilenei Ciuculete a făcut o serie de acuzatii grave la adresa lui Cornel Galeș, după moartea artistei.

Vedete

Scandal între Cornel Galeș și Valeriu Sfetcu, primul soț al Ilenei Ciuculete

Valeriu Sfetcu, primul soț al Ilenei Ciuculete, a lansat o serie de acuzații uluitoare la adresa lui Cornel Galeș, după moartea cântăreței de muzică populară.

Sfetcu l-a acuzat pe acesta că este nesincer și că s-ar fi folosit de boala soției sale ca pretext pentru a vinde casa.

„Deci, dacă s-a vândut casa înainte să moară Ileana, asta înseamnă că Galeş este un om necinstit, un om nesincer. A ştiut mai de demult că este bolnavă de această boală incurabilă şi atunci a luat măsuri de precauţie, a vândut casa pe motiv că merge să îi facă transplant de ficat, deşi ăla nu se face aşa la o săptămână, două-trei şi atunci în condiţiile date nu mai au ce face. Ileana nu putea să se transforme într-un om care să nu aibă milă de copiii ei. Eu cred că totul a fost regizat şi totul a fost pus la cale numai de acest şmecher”, a spus Valeriu Sfetcu la un post de televiziune.

În replică, Cornel Galeș a spus că vrea doar să își plângă soția și că nu vrea să mai audă astfel de lucruri negative.

“Nu vreau să mai aud de lucrurile astea negative. Lumea să înţeleagă că, în acest moment, nu mă interesează niciun apartament sau vreo vilă. Le dau tot copiiilor ei. Pentru mine, doar “zânica” mea conta. Acum, când ea nu mai este în viaţă, vreau să o plâng in tăcere şi spun răspicat că nu mă mai interesează niciun ban”, le-a spus Cornel unor apropiaţi conform WOWbiz.

Valeriu Sfetcu a fost primul soț al Ilenei Ciuculete. Cei doi au avut doi copii împreună.

Articole pe aceeași temă

Galeș A CLACAT! Ce a făcut după moartea Ilenei

Ultimele imagini cu Ileana Ciuculete în viață.

Gheorghe Turda a rupt tăcerea după moartea Ilenei Ciuculete!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top