Connect with us
Maria Constantin și fostul soț, Ciprian Tapotă Lătărețu, nu sunt deloc în cele mai bune relații. Artistul a făcut o serie de acuzații grave.

Vedete

Scandal între Maria Constantin și fostul soț: „De două luni de zile…

Maria Constantin și fostul soț, Ciprian Tapotă Lătărețu, nu mai au deloc o relație bună. Bărbatul a lansat o serie de acuzații la adresa cântăreței de muzică populară.

El susține că Maria Constantin își neglijează copilul și că nu a mai vorbit cu acesta.

„Situaţia e mult mai complicată. Maria nu are o relaţie bună cu mine, dar cu copilul ar fi trebuit. Nu l-a sunat de două luni de zile. A venit să îl vadă înainte de sărbători. Chiar acum câteva zile a sunat-o copilul şi nu i-a răsuns.  Eu sunt cu inima foarte deschisă şi spun lucrurile aşa cum sunt. Ultima dată a fost sunat Codruţ de ea când a intrat în emisiunea lui Mihai Morar. Îl sunase din culisele emisiunii, înainte să intre.

Citește și: Gabriela Cristea, la cuțite cu Marcel Toader! Ce s-a intamplat!

Noi nu avem nimic de împărţit. Niciodată nu i-am interzis. Eu i-l duceam în oraş, să îl vadă. O mamă adevărată n-ar face asta. Eu am sunat-o să văd dacă se consideră mamă pentru acest copil. Măcar să îl sune. De două luni de zile nu l-a mai văzut. A venit cu jucării folosite la copil. I-a dat o tabletă folosită de ea, cu numere de telefon, conturi de gmail şi cu imagini. Relaţia cu copilul s-a rupt atunci când a plecat… să se facă vedetă”, a declarat Ciprian Tapotă Lătăreţu, fostul soţ al Mariei Constantin, conform cancan.ro.

Ce s-a întâmplat între Maria Constantin și Ciprian Tapotă Lătărețu

Interpreta de muzică populară a hotârât să divorțeze de Ciprian Tapotă în momentul în care copilul lor avea doar trei ani și jumătate.

„Când avea fiul meu trei ani și jumătate, ne-am despărțit. Eu am luat decizia divorțului. Am consultat un avocat și am zis că așa este cel mai bine, decât să ajungem să ne certăm în fața copilului nostru. Copilul deja simțea, pentru că nu era normal să-și vadă mama plângând aproape în fiecare zi. Au fost trei ani și jumătate de chin și de bucurie. De bucurie pentru că am avut copilul alături”, a declarat Maria Constantin.

În prezent, cântăreața este căsătorită cu afaceristul Marcel Toader.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top