Scrisoarea emoționantă a lui Meghan Markle pentru tatăl său: „Mi-ai rupt inima în bucăți”

11.02.2019
Scrisoarea emoționantă a lui Meghan Markle pentru tatăl său: „Mi-ai rupt inima în bucăți”

Meghan Markle și prințul Harry i-au trimis lui Thomas Makle o scrisoare imediat după nuntă. Ducesa de Sussex îi spune tatălui său că deși îl iubește acesta i-a făcut foarte mult rău și nu înțelege de ce a ales să iasă în public și să vorbească despre ea.

Scrisoarea lui Meghan Markle pentru tatăl său

Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți’, sunt cuvintele emoționante scrise de Meghan Markle tatălui ei într-o scrisoare de cinci pagini.

În documentul făcut public chiar de Thomas Markle, ducesa descrie drama pe care o trăiește din cauza divergențelor cu membrii familiei, cerând-i tatălui său să pună capăt minciunilor și dezinformărilor.

Cu inima întristată îți scriu aceste rânduri pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima în milioane de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat, lucru pe care nu-l pot înțelege’, sunt cuvintele cu care Meghan începe scrisoarea.

Soția prințului Harry își acuză tatăl că a a oferit presei informații greșite și îl critică pentru faptul că a refuzat ajutorul oferit de ea și viitorul ei soț, înainte de nuntă, când a suferit două atacuri de cord.

Ai spus că nu te-am ajutat niciodată financiar și că nu mi-ai cerut niciodată ajutorul, ceea ce nu este adevărat. Mi-ai trimis un mail în care mi-ai scris: ‘Dacă am ajuns să depind prea mult de tine financiar, îmi cer scuze, dar, te rog, dacă poți, ajută-mă în continuare, dar nu ca pe o plată pentru loialitatea mea. Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog să te oprești. Lasă-ne să ne trăim viața în liniște. Te rog să nu mai minți, să nu mai provoci atât de multă durere, să nu mai încerci să exploatezi relația cu soțul meu’, i-a mai spus Meghan tatălui său.

Meghan Markle a rupt din nou toate legăturile cu tatăl ei după ce acesta i-a trimis o scrisoare în care i-a cerut să însceneze o reuniune în fața unor fotografi.

Thomas Markle i-a scris un mesaj emoționant fiicei sale, dar printre rânduri a făcut și sugestia privind înscenarea reuniunii. Ducesa de Sussex a decis să nu accepte cererea tatălui său și să continue să se îndepărteze de el, tocmai din cauza acestei solicitări.

Presa britanică a scris că tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, face eforturi considerabile pentru a se împăca cu fiica lui, cu scopul de a-și vedea nepotul sau nepoata. În acest context, el se gândește să dea în judecată Familia Regală a Marii Britanii.