Connect with us
Secretele bine ascunse din casnicia lui Celine Dion

Vedete

Secretele bine ascunse din casnicia lui Celine Dion: „Pe la 17, 18 ani…”

Se intampla in urma cu 5 ani, la 14 ianuarie 2016. Rene Angelil, sotul celebrei cantarete Celin Dion, a murit din cauza cancerului la gat. Era finalul unei povesti de dragoste care a cunoscut toate formele unei casnicii, de la momente fericite pana la acelea in care umbra neagra a despartirii este din ce in ce mai evidenta. Ca in cazul oricarui cuplu celebru, detaliile mai putin stiute ies la suprafata odata si odata.

Prima data cand Rene si Celine s-au vazut a fost la inceputul anilor ’80. Micuta de 12 ani ii atragea atentia lui Rene cu o inregistrare trimisa de parintii ei. A fost suficient pentru Rene, care a recunoscut potentialul artistic urias pe care il avea viitorul star al muzicii internationale. Instinctul a fost atat de puternic, incat la un moment dat Angelil si-a ipotecat locuinta pentru a o face celebra pe Celine. Dupa cinci ani de colaborare, legatura celor doi a cunoscut un alt nivel. Ea avea 19 ani, iar managerul 45, situatie despre care Dion dezvaluia urmatoarele detalii la Access Hollywood, in 2013: „Pe la 17, 18 ani, sentimentele mele pentru el s-au schimbat, am inceput sa-l vad diferit.”

A urmat logodna din 1991, eveniment despre care, trei ani mai tarziu, Rene Angelil declara pentru celebra revista People:

Citeste si: Celine Dion se intoarce pe scena dupa moartea sotului sau

Celine Dion, mesaj impresionant pentru fanii sai

„Ma temeam de ce va crede lumea.” In 1994, la 17 decembrie, cei doi isi uneau destinele oficial, in cadrul unei ceremonii fastuoase. „Cand esti indragostit, iti vine sa urli, vrei sa afle toata lumea”, declara Celine, care avea 26 de ani la acea vreme. Nu a fost insa o legatura fara piedici. Mama artistei s-a opus pentru ca nu era de acord cu trecutul amoros al lui Rene, barbat care fusese implicat in doua casnicii din care avusese trei copii.

„A fost foarte dificil sa o fac sa inteleaga. Cand i-am spus ca am sentimente puternice pentru el, a incercat sa il denigreze si sa il ucida in mintea mea. Am fost foarte frustrata si nervoasa la inceput, dar ea tot incerca sa imi explice ca a esuat in cele doua mariaje anterioare, are deja trei copii, nu este responsabil. Mama isi dorea un print perfect pentru mine”, povestea cantareata. Pana la urma, soacra mica l-a acceptat pe „intrus” si odata cu ea si restul familiei. Nunta de la Bazilica Notre Dame din Montreal a fost difuzata pe postul public de televiziune din Canada. Telespectatorii au avut ce vedea: rochia miresei a fost din matase si a fost rezultatul a 1.000 de ore de munca.

strong>Citeste celelalte dezvaluiri in pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top