Connect with us
Secretul destrămării trupei O-zone a ieșit la iveală abia acum

Vedete

Secretul destrămării trupei O-zone a ieșit la iveală abia acum

Trupa O-zone a fost în topuri atât în România, cât și în Europa la începutul anilor 2000. Toți tinerii fredonau versurile, iar în străinătate toată lumea știa piesa „Dragostea din tei”. Însă, chiar când era pe val, trupa s-a despărțit. Unul dintre membrii formației a vorbit abia acum despre motivele destrămării.

”Beneficiile financiare au fost și sunt, bineînțeles, mărul discordiei. Și da, am împărțit totul în mod egal, între membrii trupei, asta după multe negocieri”, recunoaște acum Radu Sîrbu, potrivit libertatea.ro.

”Destrămarea trupei a venit pe nepregătite pentru mine și a fost foarte stresantă, însă acum uitându-mă în urmă realizez că exact atunci a fost cel mai potrivit moment pentru mine de a o lua pe drumul separat de gașca O-zone. Am învățat multe din această experientă și asta m-a impulsionat să mă dezvolt și să evoluez personal și profesional în toate privințele, să-mi creez propriul studio de producție muzicală și casă de producție. Am învățat că prietenii adevărați nu la scucces se cunosc, ci atunci când ai nevoie de ei. Am învățat că familia este cea care mereu îți este alături, indiferent de statut. Singurul regret pe care îl mai am este că la acel moment niciunul dintre noi nu a știut să gestioneze și să-și controleze emoțiile distructive, care au dus la destrămarea trupei”, ne-a povestit Radu.

”În orice afacere de succes există și câștiguri financiare, este normal. Dacă ne-am fi născut în USA și succesul ar fi pornit de acolo, probabil am fi fost în rând cu Taylor Swift, Jay Z…”, a mai spus fostul membru O-Zone.

Cine a fost trupa O-zone

O-Zone a fost o formație de muzică pop compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș. Originari din Republica Moldova, trio-ul s-a lansat de fapt în România.

La un an de la lansarea melodiei Dragostea din tei în România, cei trei de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și s-au vândut peste 8 milioane de discuri.

Deși considerat cel mai de succes grup din Europa în anul 2004, cei de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005. Cei trei membri ai formației s-au lansat fiecare în proiecte individuale, continuând cariere solo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top