Connect with us
Secretul neștiut al lui Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020

Vedete

Secretul neștiut al lui Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020

Augustin Viziru este oficial câștigătorul emisiunii Ferma 2020 de la Pro TV. Finala a fost difuzată aseară, de la orele 21.30, iar fanii emisiunii au stat cu sufletul la gură să afle cine este marele câștigător. Producătorii au pregătit trei probe grele pentru ultimul joc din Ferma. Au intrat în cursa pentru marele premiu: Elena Chiriac, Andrei Stoica și Augustin Viziru. Cel din urmă a fost cel dintâi. Augustin Viziru a fost desemnat câștigătorul Ferma 2020.

Ce nu știe multă lume despre Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020

Ferma 2020 s-a încheiat, iar câștigătorul ei este Augustin Viziru. Toată lumea îl cunoaște în calitate de actor, dar nu mulți știu că este și sportiv. Augustin Viziru este Campion Balcanic la Biliard și numărul 1 în Campionatul Oficial de Biliard din România. Mai mult decât atât, fratele lui Lucian Viziru a fost antrenor de tenis și antrenor de fotbal.

Augustin Viziru este extrem de secretos atunci când vine vorba despre el și despre viața lui personală. Are o iubită care i-a dăruit un copil, dar nu vorbește public despre asta pentru că vrea să păstreze pentru el intimitatea familiei sale. Doar familia și prietenii foarte apropiați o cunoscut pe iubita lui Augustin.

„Nu țin nimic ascuns, totul o să fie la vedere. Când o să fie cazul o să vadă toată lumea despre cine este vorba. Important este că suntem fericiți, ne jucăm, ne jucăm și cu familia noastră. Se întâmplă schimbări majore de care sper să mă țin. Simt că se schimbă viața complet”, spunea la un moment dat Augustin Viziru.

Viziru este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România. A ajuns pe platourile de filmare la impulsul fratelui său, Lucian, care l-a dus la un casting. Deși nu se aștepta la asta, imediat după casting a fost sunat și i s-a spus că a primit rolul.

Ferma 2020 s-a încheiat. A fost un concurs plin de muncă și încărcătură emoțională. Concurenții au fost împărțiți în orășeni și săteni. Au participat persoane publice din România, dar și oameni simpli care și-au depășit limitele. Ei au concurat pentru premiul pus în joc: 50.000 de euro.

Orășeni:
Anda Adam – cântăreață;
Paul Diaconescu – comediant de stand-up;
Cezar Ouatu – artist, acesta a prezentat România la Eurovision;
George Piștereanu – actor, Tibi din serialul Vlad;
Bogdan Stoica – luptător;
Elena Chiriac – sportivă și fost model;
Alina Pușcău – model;
Giulia Nahmany – fostă prezentatoare, actriță și instructor de yoga.
Săteni:
Viviana Sposub – asistentă tv la ”Vorbește Lumea”;
Andrei Stoica – luptător de K1;
Anisia Gafton – face stand-up și fostă concurentă la Românii au talent;
Gabriel Toader – lucrează în restaurante;
Anna Lesko – artistă;
Octavian Ciovică – consilier local PNL în Brașov;
George Burcea – actor, fostul soț al Andreei Bălan;
Ana Maria Ababei – interpretă de muzică populară.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top