Connect with us
Șerban Copoț este în doliu! Condoleanțe!

Vedete

Șerban Copoț este în doliu! Condoleanțe!

Șerban Copoț este în doliu după ce tatăl lui s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut în emisiunea Xtra Night Show de Dan Capatos, care i-a transmis condoleanțe colegului său.

Șerban Copoț, care este, la rândul lui, tatăl a doi copii, și-a pierdut părintele, fără, însă a da detalii despre acest eveniment trist. Artistul a participat de curând la ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu Cosmin Seleși și George Vintilă. Invitat sa povestească experiența la Antena 1, Șerban a povestit un moment trist din copilărie, când a fost cât pe ce să-și piardă tatăl și fratele în oceanul Indian.

„Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi că după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!”, a mărturisit Şerban Copoţ.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top