Connect with us
Șerban Huidu Reacție dură referitoarea la moartea lui Răzvan Ciobanu: „Era homosexual si merita sa moara”

Vedete

Șerban Huidu Reacție dură după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Era homosexual si merita sa moara”

Șerban Huidu a postat pe Facebook un mesaj referitor la moartea lui Răzvan Ciobanu.

“Azi am observat ca Romania e plina de oameni perfecti, chiar semizei.

Semizeii astia trebuie sa stea cu lupa la cwrul tau ca sa vada daca te culci cu cine trebuie si daca persoana respectiva e aprobata sau nu de ilustra lor persoana.

Citește și: Preot: Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare

Semizeii astia nu au niciodata depresii, nu stiu ce e aia o cadere emotionala si nu au pus in gura in viata lor nici macar o tigara. Zero vicii, numai calitati!

Perfectiunea lor e evidenta. Cand un semizeu din asta iti spune ca un om era homosexual si merita sa moara, tu trebuie sa stai drepti si sa ii pupi mana si talpile. In opinia lor e mai grav sa faci sex utilizand gaura neaprobata de ei, decat orice pe lumea asta.

Toti suntem plini de defecte, ba, desteptilor!

Eu sunt lenes, grabit in concluzii, am milioane de lucruri de invatat si n-o fac, mananc numai porcarii, am zile in care fumez trabuc ca un sarpe si nu am rabdare sa ii ajut pe toti care ar avea nevoie.

Uneori sunt nesimtit, nu donez si nu dau share la toate cazurile sociale, deoarece cantitatea mea de empatie pare limitata…“

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. oprea

    2019-05-01T19:56:15+03:00 at 19:56

    Sa omori o familie compusa din trei persoane in accident de masina si sa nu faci nici o zi de
    puscarie asta îseamnă să te numeşti Şerban Huidu !

    • vladescu

      2020-07-16T10:55:43+03:00 at 10:55

      Lui Huidu ii face mare placere sa rada de toata lumea, fara sa aiba remuscari ca este vinovat de moartea a trei oameni. Toate probele din dosar erau in defavoarea sa, desi a incercat sa probeze ca vina nu este nu mai a lui. Desi a fost vinovat de producerea accidentului rutier din toamna anului 2011, ms. Huidu a fost condamnat cu suspendare si nici nu a platit, din bugetul propriu, despagubiri morale si materiale familiilor oamenilor pe care i-a ucis. Cuantumul despagubirilor a fost platit de societatea de asigurare. Deci, unde este dreptatea? Macar sa aiba bunul simt sa nu mai rada de oameni in emisiunea pe care o modereaza la tv. Dar, pentru ca il cheama Huidu, si este ginerele unui fost parlamentar, i se permite sa face tot ce vrea. Asta este Romania !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top