Sergiu Nicolaescu se rasuceste in mormant! Vestea care schimba tot

11.08.2016
Sergiu Nicolaescu se rasuceste in mormant! Vestea care schimba tot

La aproape 4 ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, vaduva Dana face o mutare care surprinde pe toata lumea. Femeia care a mostenit averea de milioane de lei a lui Sergiu Nicolaescu pare sa il fi uitat pe fostul sot si se pregateste de… nunta! Cel putin asta lasa sa se inteleaga Iolanda, sora regretatului regizor.

Se pare ca Dana are de mai bine de un an o relatie cu cineva, barbat care a si cerut-o in casatorie, iar informatia o da chiar Iolanda Nicolaescu. Cel mai bun regizor al tuturor timpurilor s-ar trezi si din groapa sa opreasca nunta, spun apropiati ai acestuia.

Iolanda a acuzat-o pe Dana, la cateva zile dupa moartea fratelui ei, ca a stat cu Sergiu numai pentru bani, avere pe care a obtinut-o in cele din urma.

Regizorul care a preferat sa fie incinerat in loc unei inmormantari traditionale cum se face le ortodocsi o va vedea din Ceruri mireasa pe Dana in scurt timp, sustine Iolanda. „Ii doresc casa de piatra!” – asa a dat-o de gol Iolanda pe Dana, despre care se zvoneste ca s-ar iubi cu altcineva de mai multi ani.

MOARTEA LUI MIRCEA ALBULESCU A SOCAT PE TOTI. CE NU SE STIA DESPRE MARELE ACTOR

Au aparut DEZBRACATI la RIO – Imaginile care au socat audienta

In presa au aparut zvonuri ca Dana i-ar fi fost infidela lui Sergiu Nicolaescu, insa informatia nu a fost confirmata pana acum. Desi acum doi ani si jumatate Iolanda nu o suporta deloc pe Dana, astazi vaduva lui
Nicolaescu are grija de sora sa.

Sergiu-Nicolaescu-1
In imagine: Dana si Iolanda Nicolaescu, doua femei care candva isi purtau pica. Acum, vaduva lui Nicolaescu are grija de sora iubitului regizor plecat printre ingeri.

Dana a inceput sa ii poarte de grija si sa o intretina. In fiecare luna, vaduva ii cumpara Iolandei tot ceea ce are nevoie, ba chiar a angajat si o infirmiera care sa se ocupe de ea, noteaza tabloidul cancan.ro.