Connect with us

Vedete

Silvia este marea câștigătoare de la „Bravo, ai stil”

Finala de la „Bravo, ai stil” i-a adus Silviei marele premiu. în valoare de 100000 de lei, precum și o carieră în televiziune.

După 17 săptămâni de competiție acerbă, Andreea, Cristina Mihaela, Larisa și Silvia au ajuns în marea finală. Publicul a avut de dat verdictul în cazul concurentelor.

Andreea, Cristina Mihaela, Larisa şi Silvia au fost în marea finală a ediției de aseară. Cele patru concurente rămase în concurs au trebuit să demonstreze pentru ultima oară că au stil.

Cea mai controversată concurentă dintre cele patru, Silvia, a reușit să demonstreze încă o dată că știe cum să se îmbrace.

„N-am crezut niciodată că cineva mă poate iubi atât de mult fără să mă cunoască. Mă bucur că ați putut trece peste impertinențele mele, mă bucur că m-ați iubit atât!”, a spus Silvia.

Silvia este marea câștigătoare de la „Bravo, ai stil”. A primit cele mai multe voturi

„Este cumplit de greu. Cred că am pulsul 1000. Amândouă îmi plac în egală măsură, dar trebuie să aleg un nume: Silvia”, a spus Maurice.

„Consider că amândouă sunteți marele câștigătoare ale acestui concurs. Chiar dacă tu Silvia ai avut o mai mare vizibilitate datorită conflictelor pe care le-ai creat. Consider că tu, Cristina Mihaela, ești pachetul comple. Și mi-aș dori ca tu să fii câștigpătoarea Bravo, ai stil”, a spus Iulia Albu.

Silvia are 34 de ani, este din Târgu Jiu, Zodia Fecioară. Aceasta a terminat Facultatea de Limbi și Literaruri Străine – Spiru Haret. Are o fetiță, iar mama ei este un adevarat model pentru ea, și mama ei fiind pasionată de modă.

Silvia este designer, adepta stilului excentric, versatil, deloc banal. Banii căștigați îi va investi în brandul ei.

Jurații competiției au fost Murice Munteanu, Iulia Albu și Raluca Bădulescu. Emisiunea a fost prezentată de Ilinca Vandici.

Citește și: Mama Danei Rogoz a ajutat la prinderea unui hoț din blocul său. Bărbatul a fost împușcat

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format internațional de succes (format original: My Style Rocks). Va fi reluată anul viitor pe 23 ianuarie, când începe cel de-al doilea sezon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top