Connect with us
Simona Gherghe nerăbdătoare să-și facă vaccinul anti-coronavirus

Vedete

Simona Gherghe nerăbdătoare să-și facă vaccinul anti-coronavirus

Simona Gherghe a declarat că este nerăbdătoare să-și facă vaccinul împotriva noului coronavirus. Prezentatoarea TV a spus că așteaptă vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, ea fiind prima vedetă din România care a declarat tare și răspicat că este încrezătoare și că își va face acest vaccin.

Simona Gherghe așteaptă vaccinul anti-coronavirus

Simona Gherghe este singura vedetă din România care a declarat că așteaptă cu nerăbdare ca țara noastră să primească vaccinul anti-coronavirus pe care ea și-l va face numaidecât.

Prezentatoarea TV a spus în vară că atât ea, cât și ceilalți membri ai familiei ei și-au făcut vaccinul pneumococic, subliniind cât de important este pentru ei să facă asta.

„Este (n.red. vaccinul) cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ și așa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem”, spunea Simona Gherghe în urmă cu câteva luni.

Acum, Simona a spus că așteaptă vaccinul anti-coronavirus, ca pe o gură de aer proaspăt. Ea a spus că va merge să-și facă acest vaccin, imediat cum el va apărea în țara noastră.

Simona Gherghe este de părere că acest vaccin ne va ajuta să ne întoarcem la normalitate. Tot ea a spus că și-a făcut și vaccinul împotriva gripei sezoniere și este decisă să îl facă și pe cel contra coronavirusului.

„Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID”, a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe are o carieră de peste 20 de ani în televiziune. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din țara noastră. După ce a fost la pupitrul știrilor de la Antena1, a moderat emisiunea Acces Direct timp de câțiva ani, iar de anul acesta este la cârma show-ului matrimonial Mireasa.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Premierul Florin Cîțu: „Din 10 februarie începe programarea pentru vaccinarea cu AstraZeneca” | Hot News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top