Connect with us

Vedete

Simona Halep, în vacanță cu iubitul

Zvonurile cu privire la o presupusă relație dintre Simona Halep și fiul lui Teia Sponte au apărut de mult timp în presa mondenă. Însă, fotografiile noi surprinse de paparazzi wowbiz.ro îi arată pe cei doi în mașina sportivei, în timp ce petrec o mică vacanță la Poiana Brașov.

Proveniți din doua familii înstărite de machedoni, Costa și Simona sunt priviți ca un cuplu ideal în comunitatea aromanilor de la noi, scrie wowbiz.ro. Având același origini sănătoase, celor doi le-a fost relativ ușor să se cunoască. Cu toate că bunicii lui Spone și Halep se știu demult, de pe vremea când locuiau la Tulcea, tinerii amorezi au început să se „descopere” abia după ce tenismena a început spectaculoasă ascensiune profesională, care a dus-o până în vârful ierarhiei WTA.

simona-halep

Interesant este că în cercul prietenilor apropiați ai celor doi se știe deja de mult că ei formează un cuplu. De altfel, Costa are pe telefon o poză sugestivă cu iubita lui, o imagine care probabil îi alină dorul atunci când Simona se află în turnee, la mii de kilometri distanță de casă, scrie wowbiz.ro.

Mașina în care au fost surprinși cei doi îndrăgostiți este una de lux, iar prețul poate ajunge până la 116.000 de euro. Porche-ul 911 Targa 4S are motorul cu 6 cilindri de 3.8 litri şi 420 de cai putere atinge suta în doar 4,2 secunde, iar viteza maximă e de aproximativ 293 km/h, potrivit wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top