Connect with us
Prima sotie a lui Silviu Prigoana, mama lui Honorius si Silvius, se numea Viorica. Femeia a incetat din viata la o varsta foarte frageda.

Vedete

Singura fotografie cu prima sotie a lui Silviu Prigoana! Destinul crunt al Vioricai

Prima sotie a lui Silviu Prigoana se numea Viorica. Aceasta a murit la varsta de 30 de ani, din cauza unei boli crunte. Cand s-au cunoscut, omul de afaceri lucra la o fabrica la care aceasta era subinginer. Viorica Prigoana este mama lui Honorius si Silvius.

”Prima mea sotie a murit in 1994, cand Honorius si Silvius erau mici. A avut o boala cumplita si in doar sase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce sa fac. Partea de transplantologie atunci era in pionierat – nu se facea asa ceva pe scara larga. Astazi am fi reusit sa o salvam. Atunci nu am reusit sa facem nimic”, spunea Prigoana intr-un interviu acordat revistei Tango.

viorica_prigoana

Viorica Prigoana

Citeste si: Prigoana si Bahmuteanu, in razboi: „Copiii erau plimbati in portbagaj!”

Dupa decesul Vioricai, Silviu Prigoana a trecut printr-un mariaj cu Delia Gabriela, de care a divortat in 2003. A urmat povestea de dragoste cu nabadai dintre el si Adriana Bahmuteanu. Cei doi au divortat de 5 ori, iar Adriana i-a adus pe lune in acest timp pe Maximus  si pe Eduard Gabriel.

In prezent, afaceristul traieste o poveste de dragoste cu Mihaela, Cei doi s-au casatorit anul acesta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top