Connect with us

Vedete

Smiley are o noua iubita? Cine este tanara care a petrecut noaptea la casa artistului

Dupa despartirea de Laura Cosoi, Smiley nu a mai fost vazut in compania altor femei. In vreme ce fosta sa iubita sa a format o familie cu Cosmin Curticapean, despre viata personala a indragitului cantaret nu s-a mai stiut nimic.

In ultima vreme, Smiley (pe numele sau real Andrei Tiberiu Maria) a fost vazut la meciurile Simonei Halep si chiar au circulat mai multe poze cu ei doi. Totul a inceput dupa ce Simona Halep a marturisit ca ii plac foarte mult melodiile sale. Cantaretul a reactionat: „Simona este o super sportiva, e si super draguta si modesta. Abia astept sa ne cunoastem. Mie mi-ar placea sa vina la un concert” a spus acesta la Pro Fm.

Mai multe despre presupusa relatie dintre Simona Halep si Smiley puteti citi aici!

Se pare, insa, ca iubita secreta a lui Smiley nu este jucatoarea romanca de tenis. Conform cancan.ro, cantaretul a plecat zilele trecute la ora 1 noaptea de la un eveniment, insotit de o domnisoara misterioasa. Mai mult decat atat, aceasta ar fi innoptat la casa prezentatorului de la „Romanii au talent”.

olivia reyes

Publicatia citata spune ca fata misterioasa este Olivia Reyes (foto), o tanara din Chicago, care are legaturi cu lumea muzicala. Potrivit postarilor de pe conturile sale de Facebook si Instagram, tanara petrece timp in studioul Haha Production (detinut de Smiley), ba chiar si-a dat si check-in in Pantelimon, zona in care locuieste cantaretul.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top