Connect with us

Vedete

Smiley emoționat că va fi tată de fată: „Am văzut ecografia. N-are nasul meu și asta este bine” 

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți în aproximativ o lună. Artistul este extrem de emoționat și entuziasmat în același timp. El a spus că se simte pregătit, deși nu știe ce urmează și cum se va schimba viața lui când va deveni părinte. Este bucuros că toată lumea îi spune deja Smiley – tăticul.

Smiley emoționat că va fi tată de fată

Smiley este foarte emoționat, iar gândul că va fi tată de fată îl bucură enorm. El spune că, împreună cu Gina, a ales deja un nume pentru bebelușă, însă nu-l vor face public până când aceasta nu se va naște. Smiley abia așteaptă să o cunoască pe cea mică, pe care până acum a văzut-o doar în ecografii. Invitat prin video call în emisiunea Vorbește lumea, el a spus amuzat că se bucură că fiica lui nu-i moștenește nasul.

Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți. În aproximativ o lună, prezentatoare Chefi la cuțite va da naștere unei fetițe. Cântărețul a spus că au totul pregătit pentru venirea pe lume a acesteia. Au cumpărat pătuț, scaun pentru mașină, haine, au pregătit camera copilului și de acum așteaptă ziua cea mare.

„Avem tot ce ne trebuie. Suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă. Urmează să mai luăm niște hăinuțe. La capitolul pătuț, cărucioare, scaun de mașină, suntem pregătiți. Ne-am decis asupra numelui, dar nu vi-l spunem până nu apare fetița. Sunt foarte încântat că o să avem o fetiță și abia aștept să o vadă. La ecografie am văzut că n-ar nasul meu și asta este foarte bine”, a spus Smiley.

Smiley emoționat că va fi tată de fată: „Am văzut ecografia. N-are nasul meu și asta este bine” 

Viitorul tătic a spus că este entuziasmat de ceea ce urmează și că în curând vor afla data exactă când Gina va aduce pe lume primul copil al familiei. Artistul a spus că deja toți cei care îl cunosc și cu care se intersectează zilnic îi spun Smiley – tăticul.

„Sunt la ultima strigare, ca să zic așa. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează. Cred că sunt pregătit, habar nu am ce urmează. O să aflăm luna asta data exactă. Mai durează o lună și un pic. De la o vreme toată lumea îmi spune Smiley tăticul”, a mai spus artistul.

Smiley emoționat că va fi tată de fată: „Am văzut ecografia. N-are nasul meu și asta este bine” 

În paralel cu ceea ce i se întâmplă în viața personală, Smiley se ocupă și de proiectele din televiziune. El a anunțat că în câteva zile va apărea noul sezon, al 11-lea, al emisiunii Românii au talent. Co-prezentatorul a anunțat că acesta va fi cel mai tare sezon de până acum, în ceea ce privește talentele care vin pe scenă, dar și poveștile din spatele lor.

Cât despre cariera muzicală, Smiley spune că pe 12 februarie va lansa o altă piesă din noul său album. Prima lansată a fost duetul cu Delia care s-a bucurat de mare succes. Deși au trecut deja câteva săptămâni, piesa încă este în topurile radiourilor din România.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top