Connect with us
Smiley va deveni tătic. Gina Pistol ar fi însărcinată

Vedete

Smiley va deveni tătic. Gina Pistol ar fi însărcinată

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de 3 ani, însă, până de curând, nu s-au afișat în postura de cuplu. Au încercat să țină relația departe de ochii lumii, pentru a evita gurile rele și cârcotașii. În ultima vreme, au început să împărtășească tot mai des cu fanii lor momente din intimitate. Se pare că cei doi îndrăgostiți vor deveni, în curând, trei. Surse apropiate celor doi susțin că Gina Pistol ar fi însărcinată, însă posibilii viitori părinți nu au declarat nimic oficial.

Smiley va deveni tătic. Gina Pistol ar fi însărcinată

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite cupluri, chiar dacă au ținut ascunsă relația o bună perioadă de timp și au evitat să se afișeze împreună. Surse apropiate ale acestora au declarat că Gina ar fi însărcinată cu Smiley, iar cei doi urmează să devină părinți la sfârșitul anului acesta, ori la începutul anului viitor. Vedeta este gravidă în primul trimestru de sarcină, însă ține sarcina la secret, pentru că mereu a fost rezervată în ceea ce privește viața personală.

Se pare că perioada de izolare i-ar fi apropiat mai mult, iar după o perioadă mai lungă de timp petrecut împreună, minunea s-ar fi produs. Chiar dacă nu au recunoscut public, se pare că printre prieteni se vorbește de ceva vreme despre sarcină.

„Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

De curând, s-a mai vorbit și despre o eventuală logodnă. Gina Pistol  a explicat că inelul despre care toți cred că ar fi de la celebrul cântăreț, a fost achiziționat chiar de ea, deoarece mereu și-a dorit o bijuterie frumoasă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top