Connect with us

Vedete

Snoop Dogg chiar vine in Romania

Rapperul american pare ca a devenit cu adevarat interesat de a vizita localitatea din Mures, dupa ce in urma cu cateva zile a dat check-in in Bogata si nu in Bogota, Columbia, acolo unde se afla de fapt.

Snoop Dogg a aflat de greseala comisa in urma cu cateva zile, atunci cand a postat pe o retea de socializare o locatie gresita si in acelasi timp a ramas impresionat de reactia romanilor, care au profitat de ocazie pentru a-l invita pe rapper sa viziteze cu adevarat Bogata, Mures.

CITESTE AICI: RIHANNA VINE IN ROMANIA

Vedeta din America pare sa fie incantat de idee si, intr-o noua postare, le-a promis romanilor ca va vizita Romania cat de curand.

„Le strig fanilor mei romani, seful dogg va veni in curand !!! ‪#‎visitbogata‬”, a scris rapperul american.

Snoop Dog chiar vine in Romania

Snoop Dog chiar vine in Romania

Artistul a postat, pe 14 martie, o fotografie pe Instagram si, pentru a-si anunta fanii ca a ajuns in Columbia, a vrut sa dea check-in in Bogota.

Din greseala, insa, Snoop Dogg a dat check-in in Bogata, Mures, o comuna cu 2.018 locuitori, conform recensamantului din 2011.

Dupa cum era de asteptat, fanii artistului au inceput sa-l ironizeze pe acesta, pe motiv ca a incurcat Bogota, Columbia cu Bogota, Targu Mures: „uita-te la locatie :)))”, au inceput sa scrie romanii pe Instagram imediat dupa postarea lui Snoop Dogg.

Nu se stie daca artistul a priceput ca a facut o greseala, „Fain la Mures, ha?!”, „Bogota trebuia sa fie :))” dar cert este ca ardesenii i-au spus si ceva pe limba lui: „We love you Snoop! sau „Hello from Borsa!😂”

Dupa ce rapper-ul Snoop Dogg a comis o gafa amuzanta atunci cand a incurcat locul unuia dintre concertele sale din Bogota, Columbia cu Bogata din Romania, comuna din Mures a profitat de ocazia de a-si face reclama. Acum, comuna are si un stie de prezentare care poate fi accesat la adresa www.visitbogata.com.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top