Connect with us
Socrul Andreei Bălan: „Nu sunt sigur că George e copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu un șofer de TIR”

Vedete

Socrul Andreei Bălan: „Nu sunt sigur că George e copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu un șofer de TIR”

Este bine cunoscut faptul că între Nelu Burcea și fiul său nu este o relație deloc bună. Acum, în plin scandal, tatăl actorului aruncă bomba și spune că George nu ar fi de fapt fiul său.

Socrul Andreei Bălan: „Nu sunt sigur că George e copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu un șofer de TIR”

Scandalul momentului merge mai departe. După ce George Burcea a fost prins drogat la volan și Andreea Bălan a anunțat pe internet că nu mai sunt împreună, tatăl actorului lansează o teorie halucinantă.

“Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a declarat Nelu Burcea pentru Impact.

Bărbatul a vorbit și despre mama actorului. Nelu Burcea a mai declarat pentru aceeaşi sursă că mama copiilor săi a lucrat ca damă de companie în Turcia. Mai mult, actorul ar şti „foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atâţia ani. Știe și el, știu și frații lui, au discutat despre asta„.

Astăzi George Burcea a avut un mesaj dur pentru urmăritorii săi. El a fost afectat vizibil de tot ceea ce comentează internauții pe pagina sa, așa că le-a lăsat un mesaj surprinzător.

”Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii de pe Instagram.

Citește și: Calendar ortodox 28 februarie 2020. Sfinții prăznuiți în această zi

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top