Connect with us
Sofia Vicoveanca tradiția pe care o respectă când apare la televizor și nu știe nimeni

Vedete

Sofia Vicoveanca tradiția pe care o respectă când apare la televizor și nu știe nimeni

Sofia Vicoveanca este una din cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Aceasta este de o modestie ieșită din comun. De fiecare dată când este invitată la vreo emisiune din București, artista alege să vină cu trenul. Nu dorește să-i fie trimisă mașină și nu are pretenții la cazare. De multe ori imediat după show-ul de televiziune, pleacă la gară și se îndreaptă spre Suceava.

Sofia Vicoveanca are o tradiție specială: Nu se asează pe scaun niciodata la TV

Sofia Vicoveanca are o singură condiție atunci când apare la TV, le impune producătorilor să nu fie asezată pe scaun pentru că fiind îmbrăcată în costum popular, nu vrea sub nici o formă să se așeze pentru că s-ar crea cute și nu poate să apară așa în fața telespectatorilor, prin urmare indiferent de cât ține programul TV, Sofia Vicoveanca mimează că este asezată pe scaun și doar se sprijină de acesta.

Sofia Vicoceanca nu se aseaza pe scaun in port popular

Sofia Vicoceanca nu se aseaza pe scaun in port popular

Artista de asemenea nu cere bani emisiunilor cum o fac alți artiși și este însă foarte selectivă cu emisiunile la care decide să apară. Iubește din tot sufletul florile, iar marea ei grijă când pleacă de acasă este ca acestea să aibă suficientă apă cât este plecată.

Sofia Vicoveanca, mesaj emoționant pentru români: „Mi-e foarte greu să cânt și să nu văd zâmbetul!”

Sofia Vicoveanca a oferit mesaj de suflet pentru telespectatorii Antena3, la cateva zile după ce a împlinit 61 de ani …de cântec. „În buletin, nu mă uit, că nu vreau să îmi stric ziua”, ne-a mărturisit artista, care nu și-a pierdut umorul în pandemie.

Sofia Vicoveanca numără cu bucurie cele 20 de piese la care lucrează acum.

„Am avut spectacol în aer liber cu masca, n-am văzut zâmbet, am crezut că mor, mi-e foarte greu să cânt să nu văd zâmbetul, să știu că am transmis acel fior pe care fiecare artist îl are. De fapt asta e menirea noastră, să bucurăm pe cineva și îmi este foarte greu.

Trebuie avut grijă, eu mă tem că toată chestia asta a apărut pentru că ne-a văzut Dumnezeu, și Dumnezeu ne-a arătat cine e el. Nu îți trebuie vorbe să te rogi, trebuie doar să fii cu gândul acolo la el. Mi-e așa dor de dumneavoastră, vreau să vă văd zâmbetul fără mască”, a mărturisit Sofia Vicoveanca.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top