Connect with us
Sorana, ex-ASIA, a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia a reușit să scape de kilogramele în plus. Cântăreața a spus că rețeta nu este deloc ușoară.

Vedete

Sorana, ex-ASIA, a dezvăluit rețeta care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus

Sorana, ex-ASIA, a dezvăluit metoda prin care a reușit să scape de kilogramele în plus. Cântăreața ajunsese să cântărească chiar și 90 de kilograme, dar acum are o siluetă de invidiat. Pentru că toată lumea o întreabă cum a reușit să slăbească, ea a mărturisit secretul.

„Eu un program, am auzit şi eu de el de la cineva din State. Înseamnă să-ţi restartezi organismul, adică o perioadă îndelungată nu mănânci, ci transformi toate legumele, fructele şi verdeţurile în suc. E un detox foarte puternic, pe care nu ştiu cât îl recomand, pentru că dacă îl combini nu mâncare, faci foarte mult rău,” a declarat Sorana în cadrul unei emisiuni.

Sorana, ex-ASIA, a slăbit cu ajutorul unei diete drastice

Sorana a mărturisit că dieta nu este deloc ușoară.

„După primele 4 zile, începi să te simţi puţin letargic, dar asta pentru că organismul este un hoţ şi el îşi aşează grăsimile mai peste tot şi nu vrea să le folosească pe alea. În momentul în care tu nu îi mai dai grăsime, el începe să-şi aducă aminte pe unde şi-a ascuns grăsimile, iar apoi le arde,” a mai spus cântăreaţa.

Citește și:Andreea Tonciu a slăbit 23 de kilograme după naștere fără să țină o dietă anume

Sorana a fost una dintre cele patru componente ale trupei ASIA, care a făcut furori ani la rând. A.S.I.A. (scris cu inițiale) a fost o formație românească de muzică pop înființată în 8 martie 1999 și destrămată în anul 2006. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top