Connect with us
Soția piticului Colorado a apărut pentru prima dată la televizor și a vorbit despre moartea soțului ei. Ea a declarat că piticul...

Vedete

Soția piticului Colorado, primele declarații după moartea soțului

Soția piticului Colorado, Mădălina, a apărut pentru prima dată în fața camerelor de firmalt. Ea a povestit că soțul său se distanțase în ultima perioadă. Totodată, el nu a spus că se confruntă cu vreo problemă.

„Cristi în ultima vreme era mai distant, mai rece cu toată lumea. Dar nu mi-a zis că are ceva anume. Se gândea ca fiecare persoană când este într-o meserie sau familie se gândeşte la toate. Era puţin distant faţă de mine”, a declarat îndurerată Mădălina.

„El era foarte supărat când mergeam în anumite oraşe şi împărţea pliante… se supăra când vedea ca unii nu vin la spectacol”, a declarat naşul celor doi într-o emisiune tv.

„Sunt o luptătoare, mai ales acum că am fetiţa. Trebuie să merg mai departe pentru ea. Ne-am dorit mult copilul acesta. Cristi îmi dădea curaj şi trebuie să merg mai departe pentru că asta e viaţa”, a spus printre lacrimi Mădălina.

Piticul Colorado a murit din cauza unei afecțiuni la ficat

Piticul Colorado a murit la începutul lunii noiembrie. El s-a stins din cauza unei afecțiuni la ficat.

„Era un plin de viaţă. Nu pot să cred că s-a întâmplat asta. L-am admirat întotdeauna pentru puterea şi energia de care dădea dovadă. Condoleanţe familiei!”, a spus Liviu Vârciu, prieten al lui Cristian, pentru spynews.ro.

Citește și: Nașul piticului Colorado, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viața acestuia

Cristian se căsătorise cu iubita sa în cadrul unei emisiuni televizate, în urmă cu un an de zile. Vara trecută, cei doi au devenit părinții unei fete perfect sănătoase, pe nume Eva Maria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top