Connect with us
"State de România" se retrage din lumea artistică

Vedete

„State de România” se retrage din lumea artistică

Actorul Gheorghe Visu, cel care a dat viaţă celebrului personaj din serialul Inimă de Tigan, a făcut recent un anunţ pe care fanii nu l-au primit deloc bine.

State de România a anunţat că se retrage din lumea artistică. Actorul a făcut anunţul înaintea spectacolului „Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike”, susţinut pe data de 8 martie, la Teatrul Odeon.

“Vania … poate ca ultimul spectacol”, a postat Gheorghe Visu, care are 66 de ani.

„De ce ultimul?”, a intrebat un admirator. „Andreea face un bebe”, a explicat actorul.

Gheorghe Visu a vorbit cu emoţii în glas despre momentul în care va deveni bunic

State de România a vorbit despre fiica sa ce va naste, el urmand sa devina bunic cat de curand.

Fanii nu au primit bine vestea ca State de Romania se retrage.

„Maestre, inca pe atitia ani sa mai jucati teatru si filme pa citi ani ati jucat pina acuma, faceti parte din generatia celor mai buni actori pe care ia avut Romania, multi ani inainte si sanatate…Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad…”, i-au transmis fanii lui Gheorghe Visu.

Gheorghe Visu s-a născut la data 02.07.1951 în București, unde a și copilărit studiind la Liceul nr. 25. Încă din adolescență a avut mai multe pasiuni, precum desenul și chitara, la maturitate a ales să studieze Arta actorului, la Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“.

Datorită fizionomiei masculine și a farmecului incredibil pe care îl degaja, Gheorghe Visu a fost descoperit de producătorii din cinematografie și distribuit alături de nume celebre precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinică, Marin Moraru. Maestrul Visu a fost admirat în cinematografe și aplaudat în sălile de teatru…

În 2016 și 2017 a fost recompensat cu șapte premii de interpretare ( film și teatru ).

Citeşte şi Cătălin Botezatu, înlocuit la “Bravo ai stil! All stars”. Cine îi va lua locul

Surpriză de proporţii pentru fanii emisiunii Bravol ai stil!All stars. Începutul de săptămână debutează cu o schimbare care va avea loc chiar astăzi.

Cătălin Botezatu va fi înlocuit la emisiune, deoarece se află la Paris pentru a participa la Săptămâna Modei. Până se va întoarce, câte o vedetă îi va ține locul.

Astăzi este rândul lui Carmen Brumă să se alăture juraţilor emisiunii.

Silvia, câştigătoarea primului sezon al emisiunii, s-a luat la ceartă cu Andreea şi Iuliana, în ediţia de colecţie. Aceasta a spus că are informaţii conform cărora anumite concurente apelează la sfaturile unor stilişti, deşi regulamentul interzice un asemenea lucru.

În primă fază, Silvia s-a luat la harţă cu Andreea

„Mi s-a părut că a fost răutăcioasă. I-am spus şi ei că a fost rea”, a spus Andreea.

„De ce sunt dură dacă spun un adevăr? De ce ziceţi că sunt rea?”, a întrebat Silvia.

„Terorizezi o fetiţă de 19 ani!”, a fost schimbul de replici dintre cele două.

Iuliana a intervenit şi ea în discuţie: „Nu sunt laţă, sunt aici, eu una îi recomand să nu mai fie atât de rea. E problema ei cum alege să fie, i-am zis şi ieri”, conform cancan.ro.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018 a dat startul competiţiei cu cele mai valoroase concurente din sezoanele precedente. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilată femeie din România” şi marele premiu de 100.000 de lei.

1 Comment

1 Comment

  1. ciucurik

    2018-03-07T08:24:43+02:00 at 8:24

    bai gigi, trbuia mai de mult sa te lasi de fumat, eu asa am facut, acum 10 ani si beau cafeaua fara tigara bine mersi sau stau cu fumatori oare intregi, nu ma deranjeaza, am aceasi viata numai ca m am ingrasat, fac aceste sugesti ca noi ne cunoastem din clasa 5 a, nu cred ca iti mai aduci aminte , de la 166 scoala din spatele blocurilor,, din bd. constructorilor, eram colegi de banca, a u trecut ani, noi sa fim sanatosi si sa ne traiasca nepoti si nepoatele si tie daca ai, multa sanatate gigi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top